Beste Intex jacuzzi

Een nieuwe Intex jacuzzi kopen? JacuzziMaster helpt je bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi! Met een groot assortiment in alle soorten, maten en merken helpen wij je graag bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi.

VIND DE BESTE INTEX OPBLAASBARE JACUZZI

Top 3: Intex jacuzzi

Intex is dé marktleider als het gaat om opblaasbare jacuzzi’s! Met het aanschaffen van een Intex jacuzzi weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Intex is buiten de opblaasbare jacuzzi’s ook zeer populair bij de opblaasbare zwembaden. Al jarenlang zijn ze een toonaangevend bedrijf in het produceren van opblaasbare zwembaden. De ervaring en kwaliteit die ze hebben opgedaan bij het produceren van de zwembaden hebben ze doorgetrokken naar de opblaasbare jacuzzi’s. En voilà! Zie hier de beste 3 opblaasbare jacuzzi modellen van Intex die gerand staan voor een ultieme spa beleving.

1. Intex Pure Spa Bubble Therapy

5/5
Beste Intex jacuzzi

Goedkoopste aanbieders:

Productomschrijving:

De Intex Pure Spa Bubble Therapy is niets voor niets dé nummer 1 in onze top 10 van de beste opblaasbare jacuzzi’s. Met het in huis halen van deze Intex jacuzzi heb je gegarandeerd de ultieme spa beleving in huis gehaald.

 

Deze Intex jacuzzi is zowel verkrijgbaar in een vier en zespersoons model en biedt alle comfort die je nodig hebt. Door de verwarmde bubbels kom je heerlijk tot rust in de grote ronde jacuzzi. Het motorblok beschikt over een krachtige filter- en verwarmingssysteem. Hierdoor verwarmt de jacuzzi met een snelheid van 1-2°C per uur tot maximaal 40°C. Dit klinkt inderdaad weinig, maar voor een opblaasbare jacuzzi is dit een prima opwarmingssnelheid. Wanneer je de filterstand aanzet, filter je binnen 30 tot 60 minuten de gehele jacuzzi.

 

Net als alle Intex jacuzzi’s beschik de Pure Spa Bubble Therapy ook over de Fiber-Tech constructie. Deze innovatieve en duurzame constructie bestaat uit honderdduizend sterke fiber draden. Dit zorgt ervoor dat de wand van de jacuzzi optimaal zijn vorm behoudt. Daarnaast kun je gemakkelijk tegen de want leunen en er zelfs op gaan zitten!

Ook beschikken alle Intex jacuzzi’s over een luchtdrukventiel. Dit ventiel voorkomt dat de jacuzzi opzwelt door bijvoorbeeld het warme weer. Bij een hoge druk laat de jacuzzi automatisch via het ventiel wat lucht uit de jacuzzi lopen, zodat er niet al te veel druk op komt te staan.

 

Uiteraard is de opblaasbare jacuzzi standaard uitgerust met alle essentiële accessoires. Zo zit er voor het warmtebehoud standaard een isolerende spacover met spahoes bij. Verder beschikt de Intex Pure Spa Bubble Therapy over een grondzeil, 2 spafilters, chloordrijver en een opbergtas.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

4 of 6 persoons

Breedte (buitenmaat)

196 cm

Breedte (binnenmaat)

145 cm

Hoogte

71 cm

Inhoud

795 Liter

2. Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe

4.5/5

Productomschrijving:

Op zoek naar een alternatief van een vaste jacuzzi? Dan is de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe echt is voor jou! Dit is namelijk een van de weinige jacuzzi’s op de markt met bubbels en massagejets. Hierdoor ervaar je nog meer het ultieme spa gevoel! Kortom, zondermeer de uitgebreidste spa op de markt.

 

Door de combinatie van de warme bubbels en de massagejets creëer je de ultieme spa beleving. Alle luxe functionaliteiten kun je gemakkelijk bedienen via het afneembare bedieningspaneel. Mocht je de jacuzzi alvast willen opwarmen terwijl je lekker warm binnen staat? Dan is dat geen probleem! Door de Wifi-module bedien je ook alle functies via je telefoon, tablet of computer. Zo kun je de jacuzzi op afstand verwarmen tot een maximum temperatuur van 40°C met een opwarmingssnelheid van 1,5°C en 2°C. Verder beschikt de jacuzzi over een sterk motorblok, waarmee je het hele bad kunt filteren tussen de 30 en 60 minuten. Om het water nog schoner te houden beschikt de jacuzzi ook over een Hard Water Treament systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het water in de jacuzzi wordt ontkalkt en andere mineralen worden gefilterd.

 

Buiten alle innovatieve functionaliteiten beschikt de Intex Spa Jet & Bubble ook over de Fiber-Tech constructie. De constructie bestaand uit honderdduizend fiber draden maakt de opblaaswand stevig genoeg om op te leunen en te zitten. De opblaasbare jacuzzi wand beschikt ook over een luchtdrukventiel. Dit ventiel voorkomt dat de jacuzzi opzwelt door bijvoorbeeld het warme weer. Bij een hoge druk laat de jacuzzi automatisch via het ventiel wat lucht uit de jacuzzi lopen, zodat er niet al te veel druk op komt te staan.

 

Uiteraard is de opblaasbare jacuzzi standaard uitgerust met alle essentiële accessoires. Zo zit er voor het warmtebehoud standaard een isolerende spacover met spahoes bij. Verder beschikt de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe over een grondzeil, 2 spafilters, chloordrijver en een opbergtas.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

4 of 6 personen

Breedte (buitenmaat)

218 cm

Breedte (binnenmaat)

168 cm

Hoogte

71 cm

Inhoud

1098 Liter

3. Intex Pure Spa Greywood Deluxe

4.5/5

Productomschrijving:

Lekker in het donker genieten van een sfeervolle jacuzzi? Dan is de Intex Pure Spa Greywood Deluxe met sfeerverlichting echt iets voor jou! Deze Intex jacuzzi is uitgerust met alle nieuwe technologieën en is verkrijgbaar in een vier als zespersoons uitvoering.  

 

Geniet in je eentje of met meerdere personen van de sfeervolle Intex Pure Spa Greywood Deluxe. Met de meegeleverde Led-lamp en de verwarmde bubbels creëer je een sfeervolle spa ervaring in het donker. Alle functies zijn makkelijk te bedienen via het afneembare bedieningspaneel. Maar mocht je het bedieningspaneel niet bij de hand hebben? Dan is dit met de nieuwe Wifi-module geen probleem. Met de Wifi-module bedien je gemakkelijk de jacuzzi op afstand. Zo kun je zelfs op afstand de filter -of verwarmingsstand inschakelen. Met de filterstand heb je de gehele opblaasbare jacuzzi gefilterd tussen de 30 en 60 minuten. Verder is de Intex Pure Spa Greywood Deluxe uitgerust met het Hard Water Treament systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het water in de jacuzzi wordt ontkalkt en andere mineralen worden gefilterd. Hierdoor hoef je je dus nooit meer zorgen te maken over vies jacuzzi water.

 

De Intex Pure Spa Greywood Deluxe beschikt net als alle Intex jacuzzi’s over de Fiber-Tech constructie. Deze constructie zorgt voor een superieure stabiliteit en optimaal vormbehoud. Hierdoor kun je er zonder problemen tegen leunen en zelfs op zitten. De opblaasbare jacuzzi wand beschikt ook over een luchtdrukventiel. Dit ventiel voorkomt dat de jacuzzi opzwelt door bijvoorbeeld het warme weer. Bij een hoge druk laat de jacuzzi automatisch via het ventiel wat lucht uit de jacuzzi lopen, zodat er niet al te veel druk op komt te staan.

 

Uiteraard is de opblaasbare jacuzzi standaard uitgerust met alle essentiële accessoires. Zo zit er voor het warmtebehoud standaard een isolerende spacover met spahoes bij. Verder beschikt de Intex Pure Spa Greywood Deluxe over een grondzeil, 2 spafilters, chloordrijver en een opbergtas.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

4 of 6 personen

Breedte (buitenmaat)

216 cm

Breedte (binnenmaat)

165 cm

Hoogte

71 cm

Inhoud

1098 Liter

Gerelateerde lijsten

Best geteste opblaasbare spa's

JM

4 persoons

6 persoons

NetSpa

Intex

Lay-Z-Spa

Merken

Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken

JM