Beste NetSpa

Een nieuwe NetSpa jacuzzi kopen? JacuzziMaster helpt je bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi! Met een groot assortiment in alle soorten, maten en merken helpen wij je graag bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi.

VIND DE BESTE NETSPA OPBLAASBARE JACUZZI

Top 5: NetSpa

NetSpa is een van de grootste jacuzzifabrikanten in Europa! Vooral in Spanje, Frankrijk, Italië en Engeland is het een toonaangevend jacuzziproducent. Ook in Nederland is NetSpa zijn slagje aan het slaan en wordt het steeds bekender onder de consumenten. Met een groot scala aan jacuzzi producten en natuurlijk opblaasbare jacuzzi’s heeft NetSpa altijd het product wat je zoekt. Om je een duidelijk overzicht te geven welke jacuzzi’s nu echt interessant zijn en goed presteren, hebben wij een top-5 selectie voor je gemaakt. Dit zijn de beste NetSpa jacuzzi’s op dit moment, waardoor je zeker weet dat je optimaal kan genieten van je ontspanmomenten! Bekijk snel onze top 5 van de beste NetSpa jacuzzi’s op de markt. 

1. NetSpa Vita Premium

5/5

Goedkoopste aanbieders:

Productomschrijving:

Met de nieuwe NetSpa Vita Premium haal je dé ideale vervanging voor een vaste jacuzzi in huis. De Vita Premium bestaat namelijk uit schuimen wanden, waardoor het zowel binnen als buiten makkelijk opgezet kan worden. Het is dus geen opblaasmodel zoals je normaal gewend bent van NetSpa.

 

Doordat de NetSpa Vita Premium bestaat uit stevige schuimen foamblokken kan de jacuzzi niet lek gaan. Daarbij bieden de foamblokken ook nog eens extra stevigheid, waardoor je zonder problemen tegen de rand kunt leunen. De opzetbare jacuzzi heeft een binnendiameter van 160 cm, zodat er eenvoudig 4 tot 6 personen plaats kunnen nemen. Ondanks het een opzetbare jacuzzi is in plaats van een opblaasbare jacuzzi is de opbouwtijd gelijk aan elkaar. De NetSpa Vita Premium heb je namelijk binnen 30 minuten volledig opgezet. Vervolgens hoef je alleen de pomp aan te sluiten en de spa vol te laten lopen. Kortom, een kind kan de was doen!

 

Net als alle NetSpa jacuzzi’s beschikt de Vita Premium ook over een slimme en energiebesparende motor. De motor is uitgerust met een automatische temperatuurregeling, waardoor je de jacuzzi niet 24/7 hoeft te laten warmdraaien. De jacuzzi kan een warmte bereiken van maximaal 42°C en warmt tussen de 1,5°C – 3°C per uur op. Met behulp van het digitale bedieningspaneel schakel je eenvoudig tussen een van de drie standen: verwarmen, masseren en filteren.

 

De gehele jacuzzi bestaat uit een kunstlederen buitenkant van 8mm, wat zorgt voor een luxe uitstraling en stevigheid. Verder is de NetSpa Vita Premium net als alle andere NetSpa jacuzzi’s uitgerust met een kinderslot, extra veiligheidsschakelaar, spahoes, reparatiekit en een DVD-handleiding.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

6 personen

Breedte (buitenmaat)

184 cm

Breedte (binnenmaat)

160 cm

Hoogte

73 cm

Inhoud

1100 Liter

2. NetSpa Python

4.5/5

Productomschrijving:

De NetSpa Python is een uitbreiding voor in je tuin. Door zijn luxe uitstraling en vele functionaliteiten haal je een volwaardige opblaasbare jacuzzi in huis. Met een temperatuur van maximaal 42°C en een capaciteit van 4 á 6 personen ervaar je het optimale ontspanmomentje van de dag.

 

Genieten is het dus zeker in de NetSpa Python. Met maar liefst 130 bubbels is dit natuurlijk ook niet moeilijk! Mocht je gebruik willen maken van een andere stand en/of warmtegraad, dan bedien je alles makkelijk met het handige digitale bedieningspaneel. Toch hoef je niet alles zelf te bedienen. De NetSpa Python beschikt namelijk net als alle andere NetSpa jacuzzi’s over een slimme energie besparende motor. De motor schakelt bij een daling van de temperatuur automatisch de verwarming in. Hierdoor hoef je niet 24/7 de motor te laten lopen, waardoor je natuurlijk veel geld kunt besparen. Verder verwarmt de motor het water met 1,5°C – 3°C per uur tot een maximale warmte van 42°C.

 

Uiteraard is de opblaasbare jacuzzi standaard uitgerust met alle essentiële accessoires. Zo zit er voor de bescherming standaard een gemonteerde grondzeil en een extra cover bij. Verder beschikt de NetSpa Python over een kinderslot, extra veiligheidsschakelaar, spahoes, reparatiekit en een DVD handleiding.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

6 personen

Breedte (buitenmaat)

185 cm

Breedte (binnenmaat)

145 cm

Hoogte

70 cm

Inhoud

850 Liter

3. NetSpa Aspen

4/5

Productomschrijving:

Op zoek naar een betaalbare en tegelijkertijd ook een kwalitatieve opblaasbare jacuzzi? Dan is de NetSpa Aspen door zijn lage prijs en hoge kwaliteit zeker iets voor jou! De NetSpa Aspen is een compacte jacuzzi die je optimaal laat genieten van je relaxmomentje.

 

De vierkante opblaasbare jacuzzi beschikt over 110 bubbeltjes en kan tot maar liefst 42°C verwarmd worden (1,5-2,5°C per uur). In tegenstelling tot de andere NetSpa jacuzzi’s kunnen er in de Aspen uitvoering 4 personen tegelijkertijd genieten van de warme bubbels. Liever geen bubbels? Dat kan natuurlijk ook. Met behulp van het digitale bedieningspaneel schakel je eenvoudig de standen in of uit. De vierkante spa mag dan wel wat compacter zijn, maar beschikt eveneens over dezelfde functies als een wat grotere jacuzzi. Zo beschikt de NetSpa Aspen over een slimme en energiebesparende motorblok met automatische temperatuurregeling. Hiermee kun je de functionaliteiten als filtersysteem, verwarmingssysteem en de massagestand makkelijk activeren. Vooral het filtersysteem is belangrijk om het water heerlijk schoon te houden! Met één druk op de knop filtert de jacuzzi het water binnen 30 tot 60 minuten.

 

Uiteraard is de opblaasbare jacuzzi standaard uitgerust met alle essentiële accessoires. Zo zit er voor de bescherming standaard een gemonteerde grondzeil en een extra cover bij. Verder beschikt de NetSpa Aspen over een kinderslot, extra veiligheidsschakelaar, spahoes, reparatiekit en een DVD-handleiding.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

4 personen

Breedte (buitenmaat)

168 cm

Breedte (binnenmaat)

128 cm

Hoogte

70 cm

Inhoud

700 Liter

4. NetSpa BOA

4/5

Goedkoopste aanbieders:

Productomschrijving:

De NetSpa BOA heeft net als de NetSpa Python een zeer luxe uitstraling. Door de kunstlederen krokodillenprint is het een echte must-have voor in je tuin! De opblaasbare spa heeft een buitendiameter van 195 cm, waardoor er maximaal 5 personen in de jacuzzi kunnen genieten van een heerlijk zen momentje.

 

De NetSpa BOA biedt alles wat je nodig hebt voor een optimale jacuzzi ervaring voor in de tuin. Het is namelijk voorzien van een slimme en energiebesparende motor, waardoor je zelf weinig hoeft te ondernemen. De motor schakelt zelf de verwarming in als het water drastisch begint af te koelen. Je hoeft dus niet de jacuzzi onnodig heel de dag aan te laten staan om het water enigszins op temperatuur te houden. Mocht je toch liever zelf de verwarming aanzetten of de andere standen bedienen? Dan kun je via het digitale bedieningspaneel de drie standen verwarmen, masseren of filteren zelf bedienen. Het water verwarmt met een snelheid van 1,5-2,5°C per uur tot maar liefst 42°C. Verder kun je het gehele bad binnen 30 tot 60 minuten filteren, zodat je verzekerd bent van schoon spa water.

 

Uiteraard is de opblaasbare jacuzzi standaard uitgerust met alle essentiële accessoires. Zo zit er voor de bescherming standaard een gemonteerde grondzeil en een extra cover bij. Verder beschikt de NetSpa BOA over een kinderslot, extra veiligheidsschakelaar, spahoes, reparatiekit en een DVD handleiding.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

5 personen

Breedte (buitenmaat)

195 cm

Breedte (binnenmaat)

152 cm

Hoogte

70 cm

Inhoud

800 Liter

5. NetSpa Silver

3.5/5

Productomschrijving:

Op zoek naar een goedkoop, maar tegelijkertijd ruim alternatief van een vaste jacuzzi? Dan is de NetSpa Silver dé jacuzzi die je zoekt! Deze opblaasbare jacuzzi is gemaakt om optimaal te genieten van je verdiende relaxmomentje. Of je nu alleen of met meerdere bent, de NetSpa Silver jacuzzi biedt maar liefst plaats voor 5 personen.

 

De 130 bubbeltjes in combinatie met de maximale temperatuur van 42°C geven je hét optimaal ontspanmomentje dat je nodig hebt. Verder is de NetSpa Silver uitgerust met een krachtige filter- en verwarmingssysteem. Hiermee kun je het bad met een snelheid van 1,5-2,5°C per uur verwarmen. Ook kun je het bad in zijn geheel filteren binnen 60 minuten! Hierdoor ben je gegarandeerd verzekerd van schoon spa water. Met behulp van de slimme energiebesparende motor hoef je je geen zorgen te maken dat je water koud wordt. De motor beschikt namelijk over een automatische temperatuurregeling, waardoor het automatisch altijd op de ingestelde warmte blijft. Je hoeft de motor dus niet 24/7 te laten draaien.

 

Uiteraard is de opblaasbare jacuzzi standaard uitgerust met alle essentiële accessoires. Zo zit er voor de bescherming standaard een gemonteerde grondzeil en een extra cover bij. Verder beschikt de NetSpa Silver over een kinderslot, extra veiligheidsschakelaar, spahoes, reparatiekit en een DVD-handleiding.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

5 personen

Breedte (buitenmaat)

185 cm

Breedte (binnenmaat)

155 cm

Hoogte

70 cm

Inhoud

850 Liter

Gerelateerde lijsten

Best geteste opblaasbare spa's

JM

4 persoons

6 persoons

NetSpa

Intex

Lay-Z-Spa

Merken

Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken

JM