Intex jacuzzi

Een nieuwe Intex jacuzzi kopen? JacuzziMaster helpt je bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi! Met een groot assortiment in alle soorten, maten en merken helpen wij je graag bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi.

VIND DE BESTE INTEX JACUZZI

De jacuzzi’s van Intex staan bekend om zijn goede kwaliteit en betaalbare prijs. Intex is al jarenlang toonaangevend in de zwembadbranche en heeft zich sinds een paar jaar geleden ook gefocust op de opblaasbare jacuzzi’s. De combinatie van ultiem comfort en gebruiksgemak maken de Intex jacuzzi’s ideaal voor elk huishouden. Door de Intex jacuzzi hoef je dus geen vaste jacuzzi aan te schaffen om dezelfde ervaring te ervaren.

Voordelen
Waarom een Intex jacuzzi?
JM

Intex voordelen

Goedkoper: Opblaasbare jacuzzi’s zijn goedkoper dan vaste jacuzzi’s, echter wil dit niet per definitie zeggen dat de kwaliteit en comfort minder is. In tegendeel zelfs! Intex heeft het namelijk voor elkaar gekregen om de ultieme jacuzzi ervaring over te laten brengen in zijn opblaasbare modellen. Zo kun je voor een acceptabele prijs dezelfde ervaring in huis halen.

Kwaliteit & comfort: Zoals hierboven al beschreven staan de Intex jacuzzi’s garant voor kwaliteit en comfort. Dit heeft onder andere te maken met de jaren lange ervaring van Intex in de zwembadbranche. Deze ervaring hebben ze doorgepakt in de nieuwe opblaasbare jacuzzibranche. De jacuzzi’s van Intex zijn namelijk kwalitatief gezien de beste op de markt en hebben een zeer lange levensduur. Tegelijkertijd is het aangenaam ontspannen door de vele comfortabele mogelijkheden waarover alle Intex jacuzzi’s beschikken. Kortom: de ideale jacuzzi voor bij jou in de tuin, op het balkon of in huis!

Luchtdrukventiel: De jacuzzi’s van Intex zijn zeer sterk en kunnen voor alle seizoenen gebruikt worden. De Intex jacuzzi’s beschikken namelijk over een luchtdrukventiel. Bij warm weer kan de jacuzzi opzwellen, het luchtdrukventiel zorgt er dan automatisch voor dat er lucht vrij komt. Daarentegen kan bij koud weer lucht verloren gaan, met het luchtdrukventiel kan er weer lucht toegevoegd worden. Raak dus niet meteen in paniek als er lucht uit je jacuzzi is.

Intex Fiber-Tech technologie: Alle Intex jacuzzi’s zijn uitgerust met de innovatieve Fiber-Tech technologie. Dit is een innovatieve technologie dat door Intex in het leven is geroepen. Door de Fiber-Tech technologie is de rand van de opblaasbare jacuzzi zeer moeilijk in te drukken. Zo kun je lekker tegen de rand aan leunen zonder dat het indeukt.

Intex Hard Water Treatment systeem: Net zoals de Fiber-Tech technologie beschikken ook alle Intex jacuzzi’s over een waterontharder. De waterontharder zorgt ervoor dat er geen kalk in de jacuzzi kan ontstaan. Minder tot geen kalk in je jacuzzi betekend een betere water kwaliteit voor je huid en een langere levensduur van je apparatuur.

Inclusief essentiële producten: Alle Intex jacuzzi’s worden standaard geleverd met de benodigde producten om de jacuzzi optimaal te laten werken. Denk hierbij aan: een handig bedieningspaneel, opbergtas, 2 spafilters, chloordrijver, grondzeil en spahoes.

Technologie
Wat kan/heeft de Intex jacuzzi?
JM

Bedieningspaneel

Alle nieuwe opblaasbare jacuzzi modellen van Intex zijn voorzien van een touchscreen aangedreven bedieningspaneel. Het bedieningspaneel is afneembaar en kan dus in en rondom de jacuzzi gebruikt worden. Super handig dus als je lekker in de jacuzzi wil blijven zitten! Met het bedieningspaneel schakel je eenvoudig de filterstand, bubbels, verwarming, en beveiliging in.

Let op: alleen bij de nieuwe modellen is het bedieningspaneel afneembaar.

Fiber-Tech technologie

Alle opblaasbare jacuzzi modellen van Intex zijn uitgerust met de innovatieve Fiber-Tech technologie. De technologie in de wand bestaat uit honderdduizenden fiberdraden die verticaal in de wand zijn bevestigd. Hierdoor kun je zonder problemen lekker tegen de rand aan leunen of zelfs op gaan zitten. Je zou al haast vergeten dat het een opblaasbare jacuzzi is.

Intex pure Spa Bubble deluxe 4 personen

Hard Water Treatment systeem

Net als bij de Fiber-Tech technologie beschikken alle Intex modellen ook over een waterontharder. Een waterontharder is echt een must om te hebben bij je opblaasbare jacuzzi. Het zorgt er namelijk voor dat het water in de jacuzzi wordt ontkalkt en andere mineralen worden gefilterd. Alle stoffen die niet thuis horen in de jacuzzi worden opgevangen door de filter cartridge, waardoor het water van hoge kwaliteit blijft. Hierdoor is het water zacht voor je huid en gaat het apparatuur langer mee.

Heated Air Bubble technologie

Heb je al vaker van een jacuzzi gebruik gemaakt? Dan komt dit probleem je vast bekend voor: koude bubbels. Gelukkig voor jou maakt Intex gebruik van de heated air bubble technologie. Hierdoor zijn de bubbels in de jacuzzi lekker warm en kun je optimaal geniet van je ontspanmomentje.

Intex jacuzzi
Uitvoeringen
Wat voor modellen zijn er?
JM

Intex Pure Spa Bubble Therapy

Als je voor kwaliteit en luxe wilt gaan tegen een betaalbare prijs is de Intex Pure Spa Bubble Therapy de uitkomst! Het is niet voor niets dé nummer 1 in onze beste opblaasbare jacuzzi top 10. De Intex Pure Spa Bubble Therapy is verkrijgbaar in een vier -en zespersoons uitvoering en zeker je geld waard.

Productomschrijving Intex Pure Spa Bubble Therapy:

De Intex Pure Spa Bubble Therapy is voorzien van een groot motorblok met een krachtige filter- en verwarmingssysteem. Het bedieningspaneel is afneembaar en kan dus in en rondom de jacuzzi gebruikt worden. Super handig dus als je lekker in de jacuzzi wil blijven zitten! Met het bedieningspaneel schakel je eenvoudig de filterstand, bubbels, verwarming, en beveiliging in. Zo kun je de verwarming met een opwarmingsnelheid van 1,5°C – 2°C per uur verwarmen tot maar liefst 40°C. Buiten dat de jacuzzi verwarmt is maakt het ook gebruik van verwarmde bubbels, zodat bij het activeren van de bubbelstand het zeer aangenaam aanvoelt. Wanneer je de filterstand aanzet, is het water binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd. Net als alle andere Intex jacuzzi’s is de Pure Spa Bubble Therapy ook voorzien van het allernieuwste Fiber-Tech systeem. Dit houdt in dat de constructie uit honderdduizenden sterke fiberdraden bestaat, zodat je gemakkelijk tegen de rand kunt leunen en er zelfs op kunt zitten. De Intex Pure Spa Bubble Therapy wordt standaard geleverd met isolerende spacover met spahoes, grondzeil, 2 spafilters, chloordrijver en opbergtas. Kortom: de Intex Pure Spa Bubble Therapy is van alle gemakken voorzien en is ook nog eens betaalbaar!

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw Intex Pure Spa Bubble Therapy? Bekijk hier eenvoudig de montagevideo.

Intex Pure Spa Greywood Deluxe

De Intex Pure Spa Greywood Deluxe is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een alternatief voor een vaste jacuzzi. De jacuzzi is namelijk van alle gemakken voorzien en heeft daarbij ook nog eens een luxe uitstraling. De opblaasbare jacuzzi is zowel beschikbaar in een vier als zespersoons uitvoering. Zo kun je gezellig met een groep relaxen of toch romantisch met z’n tweeën.

Productomschrijving Intex Pure Spa Greywood Deluxe:

De Intex Pure Spa Greywood Deluxe beschikt als een van de weinige opblaasbare jacuzzi’s over sfeerverlichting in het bad. Hierdoor creëer je samen met de bubbels dé ultieme relaxervaring. De heerlijk verwarmde bubbels kun je via het draadloze bedieningspaneel bedienen. Mocht je het draadloze bedieningspaneel niet bij de hand hebben? Geen probleem. De Intex Pure Spa Greywood beschikt namelijk over het nieuwe Wifi module systeem. Hiermee kun je alle functies gemakkelijk via je telefoon, tablet of laptop bedienen. Zo kun je de jacuzzi op afstand verwarmen tot een maximum temperatuur van 40°C met een opwarmingssnelheid van 1,5°C en 2°C. Verder beschikt de opblaasbare jacuzzi over een sterk motorblok en slimme filter. De filter is namelijk uitgerust met het hard water systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het water in de jacuzzi wordt ontkalkt en gefilterd. Zo kun je langer genieten van je jacuzzi en is het tevens ook nog eens goed voor je huid. Net als alle andere Intex jacuzzi’s beschik de Pure Spa Greywood Deluxe ook over de Fiber-Tech constructie. Hierdoor kun je gemakkelijk tegen de rand leunen en er zelfs op zitten zonder dat de rand indeukt. De Intex jacuzzi wordt standaard geleverd met isolerende spacover met spahoes, grondzeil, 2 spafilters, chloordrijver en opbergtas. Kortom: Dé perfecte vervanging als je geen vaste jacuzzi wil!

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw Intex Pure Spa Greywood Deluxe? Bekijk hier eenvoudig de montagevideo.

Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe

Als je op zoek bent naar een uitgebreide opblaasbare jacuzzi, dan is de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe dé jacuzzi die je zoekt! Deze Intex jacuzzi is beschikbaar in een vier- als zes persoons uitvoering en is een van de luxere en meest uitgebreide uitvoeringen in zijn klasse. De jacuzzi is niets voor niets uitgeroepen tot de ‘Best Seller’ in onze beste opblaasbare jacuzzi top 10. Met het in huis halen van de jacuzzi heb je namelijk een perfecte vervanging van de vaste jacuzzi. Kortom: doen!

Productomschrijving Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe:

De Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe is van alle gemakken voorzien en biedt alles wat je nodig hebt. Met zijn 140 bubbels en maar liefst 6 massagejets is het een verademing voor je lichaam. Zelfs de bubbels zijn verwarmd, waardoor er geen koude lucht in de opblaasbare jacuzzi kan komen. Net als alle andere jacuzzi’s van Intex verwarmd de jacuzzi het water met 1,5°C – 2°C per uur tot maximaal 40°C. Het activeren van de stralen, bubbels en het verwarmen van de jacuzzi kan allemaal geregeld worden via de Wifi-module. Hiermee kun je alle functies bedienen via je telefoon, tablet of laptop, zodat je lekker vanuit je huis de jacuzzi alvast warm kunt maken. Ook kun je de filterstand via de Wifi-module aanzetten, hiermee filter je het water volledig binnen 30 tot 60 minuten. Buiten alle luxe functionaliteiten hoef je je ook geen zorgen te maken over de constructie. De opblaaswand is namelijk voorzien van de Fiber-Tech constructie, waardoor de wand optimaal zijn vorm behoudt. Je kunt er zelfs op leunen en zitten! Daarnaast is de wand uitgerust uit 3 verschillende lagen, 2 lagen pvc en 1 laag polyester. Tot slot heeft de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe als enige jacuzzi van Intex een zoutwatersysteem dat zout omzet in chloor. Hierdoor hoef je chloor niet meer zelf los toe te voegen. De Intex jacuzzi wordt standaard geleverd met isolerende spacover met spahoes, grondzeil, 2 spafilters, chloordrijver en opbergtas. Kortom: Dé perfecte vervanging als je geen vaste jacuzzi wil!

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe? Bekijk hier eenvoudig de montagevideo.

Gerelateerde lijsten

Best geteste opblaasbare spa's

JM

4 persoons

6 persoons

NetSpa

Intex

Lay-Z-Spa

Merken
Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken
JM