Beste jacuzzi 4 personen opblaasbaar

Op zoek naar een jacuzzi 4 personen opblaasbaar? JacuzziMaster helpt je bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi! Met een groot assortiment in alle soorten, maten en merken helpen wij je graag bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi.

VIND DE BESTE OPBLAASBARE JACUZZI VOOR 4 PERSONEN

Top 5: Jacuzzi 4 personen opblaasbaar

Voor vele onder ons is het vaak een gedoe om een grote opblaasbare jacuzzi aan te schaffen. Het neemt namelijk al snel veel plek in beslag en vergt ook nog eens veel onderhoud. Door het kiezen van een jacuzzi 4 personen opblaasbaar vermijdt je het aanschaffen van een grote opblaasbare jacuzzi en heb je minder onderhoud. De meeste jacuzzi 4 personen opblaasbaar zijn compacte jacuzzi’s die in elke tuin of huis gebruikt kan worden. Om je een handje te helpen hebben we een top 5 gemaakt van de beste jacuzzi 4 personen opblaasbaar.

1. Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe

5/5
Jacuzzi 4 personen opblaasbaar

Goedkoopste aanbieders:

Productomschrijving:

De Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe is zoals de naam al verklapt een zeer luxe uitvoering. Met maar liefst 120 verwarmde bubbels en 4 massagejets ervaar je de ultieme spa beleving in je eigen tuin. De opblaasbare jacuzzi verwarmt het water met 1,5-2,5°C per uur tot maximaal 40°C. Je moet dus rekening houden bij het activeren van de jacuzzi dat het water niet per direct verwarmt is. Desondanks heeft Intex met zijn nieuwe innovatieve Wifi-module hier een perfecte oplossing voor gevonden. Met de Wifi-module bedien je de jacuzzi via al je digitale apparaten, zodat je zelfs op afstand de verwarming in kan schakelen. Zo hoef je niet te wachten totdat het water verwarmd is. Verder kun je ook door middel van de Wifi-module de filterstand en het hard water systeem op afstand bedienen. Wanneer je de filterstand aanzet, is het water binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd. Het hard water systeem zorgt daarentegen ervoor dat het kalk in het water wordt geneutraliseerd, dit resulteert dat je huid zachter aanvoelt en de leidingen niet verstopt kunnen raken.

 

Buiten alle innovatieve functionaliteiten beschikt de Intex Spa Jet & Bubble ook over de Fiber-Tech constructie. De constructie bestaand uit honderdduizend fiber draden maakt de opblaaswand stevig genoeg om op te leunen en te zitten. De opblaasbare jacuzzi wand beschikt ook over een luchtdrukventiel. Dit ventiel voorkomt dat de jacuzzi opzwelt door bijvoorbeeld het warme weer. Bij een hoge druk laat de jacuzzi automatisch via het ventiel wat lucht uit de jacuzzi lopen, zodat er niet al te veel druk op komt te staan.

 

Uiteraard is de opblaasbare jacuzzi standaard uitgerust met alle essentiële accessoires. Zo zit er voor het warmtebehoud standaard een isolerende spacover met spahoes bij. Verder beschikt de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe over een grondzeil, 2 spafilters, chloordrijver en een opbergtas.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

4 of 6 personen

Breedte (buitenmaat)

218 cm

Breedte (binnenmaat)

168 cm

Hoogte

71 cm

Inhoud

1098 Liter

2. Lay-Z-Spa Miami

5/5

Productomschrijving:

De Lay-Z-Spa Miami is de best verkochte jacuzzi 4 persoons opblaasbaar van dit moment! Door de acceptabele prijs en het meegeleverde comfort ervaar je het échte spa gevoel in je eigen tuin.

 

Deze twee- tot vierpersoons jacuzzi is zeer eenvoudig op- en af te bouwen, waardoor de jacuzzi zeer geschikt is voor korte termijn gebruik. Door de 120 bubbels en een temperatuur van 40°C is het lekker vertoeven in de koude wintermaanden. De Lay-Z-Spa Miami heeft een opwarmingssnelheid van 1.5°C tot 2°C, waardoor je net als bij vele opblaasbare jacuzzi’s even moet wachten tot de maximum temperatuur is bereikt. Een van de vele voordelen van de Lay-Z-Spa Miami is dat je de opblaasbare jacuzzi vooruit kunt plannen tot wel 40 dagen. Hierdoor kun je gerust op vakantie en na de lange reis in een warme jacuzzi stappen.

 

Als het water van de jacuzzi onder een watertemperatuur van 4°C komt, wordt door middel van de Freeze Shield techniek de verwarming automatisch ingeschakeld. Hierdoor worden de onderdelen optimaal beschermd tegen mogelijke beschadigingen door de bevriezing. Buiten de Freeze Shield techniek is de opblaasbare spa ook uitgerust met de duurzame Dura Beam constructie. De Dura Beam constructie zorgt er voor dat de wand is beschermd tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages. Kortom: een zeer sterke en robuuste jacuzzi dat voor elk moment in het jaar geschikt is.

 

Buiten alle voordelen wordt de jacuzzi ook nog eens standaard geleverd met spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en chloordrijver. Kortom: een koopje!

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

4 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

132 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

669 Liter

3. Intex Pure Spa Bubble Therapy

5/5

Productomschrijving:

De Intex Pure Spa Bubble Therapy is een van de beste opblaasbare jacuzzi’s op de markt en daardoor niets voor niets dé nummer 1 in onze top 10!

 

Nu hoor ik je al denken, waarom staat de Intex Pure Spa Bubble Therapy dan niet op nummer 1? Heel simpel, de Intex Pure Spa Bubble Therapy is er in een vier- en zespersoons uitvoering. Ze zijn beide super, echter als je kijkt naar de jacuzzi 4 personen opblaasbaar zijn er kwalitatief en vooral prijsgericht net wat betere opties. Desalniettemin is deze opblaasbare jacuzzi een echte blikvanger voor in je tuin met alle gemakken voorzien. Het motorblok beschikt namelijk over een  krachtige filter- en verwarmingssysteem. Hierdoor verwarmt de jacuzzi met een snelheid van 1-2°C per uur tot een maximale warmte van 40°C.

 

Bij het activeren van de filterstand wordt de gehele jacuzzi binnen 30 tot 60 minuten gefilterd. Net als alle Intex jacuzzi’s beschik de Pure Spa Bubble Therapy ook over de Fiber-Tech constructie. Deze innovatieve en duurzame constructie bestaat uit honderdduizend sterke fiber draden. Dit zorgt ervoor dat de wand van de jacuzzi optimaal zijn vorm behoudt. Daarnaast kun je gemakkelijk tegen de want leunen en er zelfs op gaan zitten! Door de gemonteerde luchtdrukventiel voorkom je dat de jacuzzi opzwelt bij het warme weer en pompt de jacuzzi zichzelf op als het beschikt over te weinig lucht.

 

Uiteraard is de opblaasbare jacuzzi standaard uitgerust met alle essentiële accessoires. Zo zit er voor het warmtebehoud standaard een isolerende spacover met spahoes bij. Verder beschikt de Intex Pure Spa Bubble Therapy over een grondzeil, 2 spafilters, chloordrijver en een opbergtas.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

4 of 6 persoons

Breedte (buitenmaat)

196 cm

Breedte (binnenmaat)

145 cm

Hoogte

71 cm

Inhoud

795 Liter

4. NetSpa Python

4.5/5

Productomschrijving:

De NetSpa Python is een van de beste opblaasbare jacuzzi’s van NetSpa. Door zijn achthoekige vorm en een kunstlederen hoes met krokodillenpatroon haal je een echte eyecatcher in huis.

 

De NetSpa Python is op papier een vier persoons jacuzzi, echter biedt deze opblaasbare jacuzzi soms wel plek voor 6 personen (ligt aan de verhouding volwassenen en kinderen). Met behulp van het digitale bedieningspaneel zet je eenvoudig de 130 bubbeltjes aan en kun je de temperatuur bedienen tot maar liefst 42°C. Verder kun je ook de krachtige filter bedienen via het digitale paneel, waardoor lekker kunt blijven liggen in de jacuzzi. De spa verwarmt het water met een snelheid van 1,5-2,5°C per uur.

 

De NetSpa Python wordt standaard geleverd met een krachtig motorblok. Het motorblok werkt energiebesparend en heeft slimme functies als een automatische temperatuurregeling. Buiten het slimme motorblok heeft de NetSpa Python ook een slimme display, waarmee je gemakkelijk kunt wisselen tussen de drie verschillende standen: verwarmen, masseren of filteren.

 

Verder wordt de NetSpa Python standaard geleverd met een grondzeil (standaard gemonteerd aan de onderkant), extra cover, spahoes, bacti-stop filter, reparatiekit en een dvd met handleiding.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

6 personen

Breedte (buitenmaat)

185 cm

Breedte (binnenmaat)

145 cm

Hoogte

70 cm

Inhoud

850 Liter

5. Lay-Z-Spa Havana

4/5

Productomschrijving:

De Lay-Z-Spa Havana is net als alle andere uitvoeringen van Lay-Z-Spa een comfortabele opblaasbare jacuzzi dat is voorzien van alle essentiële voorzieningen.  

 

De Lay-Z-Spa Havana is een twee- tot vierpersoons uitvoering en biedt 120 heerlijke comfortabele bubbeltjes waardoor iedereen heerlijk kan relaxen. Het bedienen van de Lay-Z-Spa Havana gaat gemakkelijk door de innovatieve Wifi-module. Met de Wifi-module kun je namelijk alle mogelijke functies bedienen via je telefoon, laptop en/of tablet. Hierdoor kun je zelfs op afstand de filterstand en verwarming inschakelen, zodat je bij thuiskomst direct kunt gaan relaxen. Ook kun je de sterkte van de bubbels instellen (50% of 100%), zodat je zowel harde als zachte bubbels kunt ervaren. Mocht je al lekker in de jacuzzi zitten? Dan is dat geen probleem. Je kunt eenvoudig de functies via het ingebouwde touchscreen bedieningspaneel bedienen.

 

Het water kan verwarmd worden tot een temperatuur van maximaal 40°C met een opwarmingssnelheid van 1,5°C tot 2°C per uur. Zodra het watertemperatuur onder de 4°C komt, wordt de verwarming automatisch ingeschakeld door middel van de Freeze Shield techniek. Hierdoor worden de onderdelen automatisch beschermd tegen bevriezing en kun je langer genieten van de opblaasbare jacuzzi. Het water verwarmen kan door de innovatieve spaverwarming tot wel 40 dagen vooruit gepland worden. De wanden zijn uitgevoerd met een stevige en duurzame Dura Beam constructie. Hierdoor kan de Lay-Z-Spa Havana tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages.

 

Verder beschikt de jacuzzi standaard over een spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en een chloordrijver.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

4 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

132 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

669 Liter

Gerelateerde lijsten

Best geteste opblaasbare spa's

JM

4 persoons

6 persoons

NetSpa

Intex

Lay-Z-Spa

Merken

Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken

JM