Dit is onze review van de Lay Z Spa Ibiza​

Het woord Ibiza staat synoniem voor chillen en relaxen, dus is dat wat je krijgt als je kiest voor deze 4-6 persoons Ibizia hot tub van Lay Z Spa? Het is ongetwijfeld een van hun meer populaire opties, maar wat maakt het onderscheidend en is het de juiste spa voor uw gezin?

Over de Lay Z Spa Ibiza

In de vele jaren dat we opblaasbare jacuzzi’s beoordelen, hebben we geleerd dat kwaliteit en waar voor je geld niet altijd hand in hand gaan. Laten we dus eens onder de oppervlakte duiken en zien wat de Ibiza jacuzzi precies te bieden heeft.

De blog van vandaag zal onderzoeken:

  1. Heeft de Ibiza plaats voor zes volwassenen?
  2. De bouwkwaliteit?
  3. Op wie in de markt is deze hot tub gericht?
  4. Een nieuwe jacuzzi kiezen hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet enkel beslissen welke eigenschappen belangrijk zijn voor jou en hoeveel je wil uitgeven. Is de Ibiza Lay Z Spa uw beste keuze?

 

Lees verder om te zien waarom de Ibiza de perfecte aanvulling is op uw buitenruimte of dat er alternatieven zijn met een betere prijs-kwaliteitverhouding.

In tegenstelling tot ingebouwde jacuzzi’s, zijn de opblaasbare versies een uitstekende manier om stress weg te weken in thermaal water zonder veel geld uit te geven of een grote verbintenis aan te gaan.

Lay-Z-Spa Ibiza

4/5
Lay-Z Spa Ibiza

Productomschrijving:

De eerste vierkante jacuzzi in het rijtje en zondermeer een van de ruimste in zijn prijsklasse.

 

De Lay-Z-Spa Ibiza is namelijk een heerlijke ruime jacuzzi dat geschikt is voor maximaal 6 personen. Met maar liefst 140 warme lucht aangedreven bubbels kun je dagelijks lekker ontspannen en relaxen. De Lay-Z-Spa Ibiza kan verwarmd worden tot een maximum temperatuur van 40°C en heeft een opwarmingssnelheid van 1,5°C tot 2°C per uur. Mocht je geen fan zijn om elke zomer de jacuzzi leeg te laten lopen en op te bergen, dan is de Ibiza uitvoering echt is voor jou. De jacuzzi is namelijk geschikt voor alle weersomstandigheden en is door de innovatieve Freeze Shield ook geschikt voor temperaturen onder de 4°C. Daarnaast maakt de opblaasbare jacuzzi gebruik van een power saving systeem, wat zorgt voor een automatisch gecontroleerde verwarming zonder extra energiekosten. De buitenwanden zijn uitgevoerd met de Dura Beam constructie. Hierdoor kan de Lay-Z-Spa Ibiza tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages.

 

Verder beschikt de jacuzzi standaard over een spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en een chloordrijver.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

6 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

132 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

778 Liter

Wat is de Lay-Z-Spa Ibiza Airjet?

De Lay Z Spa Ibiza Airjet is een populaire en betaalbare opblaasbare jacuzzi van dit topmerk, met een stijlvol vierkant design dat perfect is voor kleinere tuinen. Het maakt een verschijning dit jaar op onze beste klap hot tub indeling voor 2022.

Met een maximum capaciteit van 4-6 volwassenen is de Ibiza ideaal voor kleine gezinnen, met een uitstekend ingebouwd massagesysteem met 140 krachtige bubbeljets.

Deze opblaasbare jacuzzi zit boordevol premium functies, waaronder een indrukwekkend snel verwarmingssysteem, winter vorstbescherming en een duurzame materiaalvoering. Als de meest betaalbare vierkante jacuzzi die Lay Z Spa momenteel produceert, is het een uitstekende keuze voor beginnende kopers.

Belangrijke opblaasbare jacuzzi kenmerken

Betaalbaar vierkant ontwerp

Het meest opvallende kenmerk van de Lay Z Spa Ibiza Airjet is zijn stijlvol vierkant design, waardoor deze opblaasbare jacuzzi perfect past in kleinere buitenruimtes. Het vierkante interieur bevordert ook het gezellig samenzijn in de jacuzzi, met voldoende ruimte voor 6 volwassenen om in alle rust te relaxen.

De Ibiza is een van de meest betaalbare jacuzzi’s en is tegelijkertijd populair bij mensen die voor het eerst een jacuzzi kopen. Als je dus op zoek bent naar een vierkante opblaasbare jacuzzi en de premium functies van Lay Z Spa op prijs stelt, dan is dit misschien wel de perfecte opblaasbare jacuzzi voor jou.

Snel verwarmingssysteem

Wie zegt dat opblaasbare jacuzzi’s alleen voor de zomer zijn? De Lay Z Spa Ibiza Airjet beschikt over een premium snelverwarmingssysteem dat binnen 6-12 uur na installatie een maximale watertemperatuur van 40 graden Celsius kan bereiken.

Dankzij de geïsoleerde cover en Duraplus binnenbekleding houdt deze jacuzzi van hoge kwaliteit zijn warmte uitstekend vast. Zo kunnen jacuzzi gebruikers genieten van verwarmingstijden van slechts 1-2 uur, zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar.

140 airjet massage systeem

De Lay Z Spa Ibiza heeft een nieuw en verbeterd airjet massage systeem. Dit systeem zorgt voor een intensieve massage van het hele lichaam dankzij een uitstekende reeks van bubbel jets die geplaatst zijn rond de hele omtrek van de zachte bodem van de opblaasbare jacuzzi.

Het hele massagesysteem is volledig instelbaar via het digitale display aan de zijkant van de opblaasbare jacuzzi, met eenvoudige bediening en een ingebouwde energiebesparende timer om u te helpen uw energieverbruik in de gaten te houden tijdens elke rustgevende duik.

Heeft dit model verlichting?

De Ibiza wordt niet geleverd met geïnstalleerde verlichting, maar Lay Z Spa maakt verschillende drijvende lampen en accessoires die compatibel zijn met dit model en kunnen direct worden gekocht van hun website.

Hoeveel mensen kunnen er in dit model?

De Lay Z Spa Ibiza kan tot 6 volwassenen van gemiddelde grootte herbergen in zijn redelijk ruime interieur. Wij vinden echter dat deze opblaasbare jacuzzi pas echt tot zijn recht komt als je de capaciteit beperkt tot 4 à 5 personen. De vierkante vorm zorgt er wel voor dat de opblaasbare jacuzzi ruimer aanvoelt dan vergelijkbare modellen, maar we denken toch dat het voor 6 volwassenen zeer krap kan aanvoelen.

Is dit een WI-FI gestuurde jacuzzi?

De Lay Z Spa Ibiza heeft geen wi-fi bediening als standaard, maar er is een instelbare digitale pomp met wi-fi mogelijkheden die van de fabrikant gekocht kan worden, die zal werken met dit model.

Hoe zit het met de veiligheidsvoorzieningen?

De Lay Z Spa Ibiza is uitgerust met een opblaasbaar deksel en een weerbestendige cover met veiligheidsklemmen. De cover kan volledig worden afgesloten als hij niet wordt gebruikt, zodat kinderen of huisdieren niet het risico lopen in het water te vallen.

Daarnaast zijn alle Lay Z Spa jacuzzi’s voorzien van een aardlekschakelaar en een interne aardlekschakelaar. Deze elektronische veiligheidssystemen zullen automatisch de stroomtoevoer naar uw jacuzzi onderbreken als er fouten worden gedetecteerd in de bedrading van de Ibiza.

Hoe comfortabel is de Lay Z Spa Ibiza?

Dankzij de Duraplus bekleding en het ruime vierkante ontwerp is de Lay Z Spa Ibiza heel comfortabel om in te relaxen op een luie namiddag, op voorwaarde dat je niet meer dan 5 à 6 volwassenen in het water probeert te proppen.

Opwarmtijden

Alle huidige Lay Z Spa’s zijn uitgerust met een uitstekend verwarmingssysteem dat het water kan opwarmen tot 40 graden Celsius binnen ongeveer 6-12 uur na installatie.

Als u uw Lay Z Spa Ibiza opbergt met het opblaasbare deksel en de cover stevig gesloten, zal dit model zijn warmte zeer goed vasthouden, waardoor supersnelle opwarmtijden van zo weinig als 1-2 uur het hele jaar door mogelijk zijn.

Hoeveel geluid maakt de Lay Z Spa Ibiza?

Een Lay Z Spa met zoveel luchtjets zal soms wat lawaai maken als de pomp op volle kracht draait, maar dat kan je gemakkelijk verminderen door het vermogen en de timer aan te passen op het bedieningspaneel van de opblaasbare jacuzzi.

U kunt de Lay Z Spa Ibiza ook op een geïsoleerde grondmat zetten en hem op een beschutte plaats in de tuin zetten. Zolang je de jets niet tot laat in de nacht laat draaien, zal je niet al te veel problemen hebben met geluidsklachten.

Gebruik in de winter

De Lay Z Spa Ibiza’s ingebouwde vorstbeveiliging beschermt de opblaasbare jacuzzi door automatisch extra te verwarmen als de interne sensoren een temperatuur onder 6 graden Celsius detecteren. Dit zorgt ervoor dat de Lay Z Spa Ibiza ook in de wintermaanden uitstekend functioneert en dat uw Lay Z Spa geen schade ondervindt van bevriezend water in de leidingen en de pomp, mits het vorstschild ‘s nachts aan blijft staan.

Prijs en Kortingen

De Lay Z Spa Ibiza is de meest betaalbare opblaasbare jacuzzi in een vierkant model die Lay Z Spa momenteel produceert. Gezien het redelijk ruime interieur en de vele premium functies, denken wij dat dit model een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Garantie en ondersteuning

De standaard garantie voor Lay Z Spa’s is 12 maanden op de pomp en 6 maanden op het opblaasbare deksel en de cover; dit kan worden verhoogd tot respectievelijk 24 maanden en 12 maanden, door uw aankoop te registreren op de officiële website van het merk. Lay Z Spa heeft ook een ondersteuningsteam via een directe telefoonlijn op hun website, bemand door professionals uit de industrie die u zullen helpen met eventuele vragen die u hebt.

De Lay-Z-Spa Hawaii brengt als het ware een persoonlijke masseur naar je huis! Met zowel..
De Lay-Z-Spa Ibiza is groots in alle opzichten! Ruim genoeg voor 4 tot 6 personen,..
Het idee om na een lange werkdag lekker te ontspannen in je tuin of op..
Ben je op zoek naar de ultieme manier om te ontspannen en dat in je..
De Lay-Z-Spa Miami is een echte favoriet dankzij zijn aantrekkelijke prijs en grote populariteit! Snel..
De Lay-Z-Spa Helsinki valt op door zijn speciale constructie met slanke wanden, wat resulteert in..
Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe - 6 persoons
Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe - 4 persoons
Intex Pure Spa Greywood Deluxe - 4 personen
Intex Pure Spa Bubble Therapy - 6 persoons
Intex Pure Spa Greywood Deluxe - 6 personen
Intex PureSpa Bubble Therapy - 4 persoons

Merken

Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken

JM