Beste Lay-Z-Spa

Een nieuwe Lay-Z-Spa jacuzzi kopen? JacuzziMaster helpt je bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi! Met een groot assortiment in alle soorten, maten en merken helpen wij je graag bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi.

VIND DE BESTE LAY-Z-SPA OPBLAASBARE JACUZZI

Top 5: Lay-Z-Spa

Lay-Z-Spa is een van de beste en tegelijkertijd grootste opblaasbare jacuzzi producent op de markt. Door de innovatieve ontwikkelingen rondom de opblaasbare jacuzzi hoeft men geen dure en vaste jacuzzi meer aan te schaffen. De jacuzzi’s van Lay-Z-Spa bieden namelijk dezelfde luxe die je ook mag verwachten bij een vaste jacuzzi. Lay-Z-Spa heeft voor ieder wat wils, zo kun je kiezen uit een vierpersoons of een achtpersoons jacuzzi of uit een rond-, achthoekige of vierkantmodel. Door het grote assortiment in allerlei soorten en maten jacuzzi’s zie je door de bomen het bos niet meer. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben voor je een top 5 van de beste jacuzzi’s van Lay-Z-Spa gemaakt.  

1. Lay-Z-Spa Helsinki

5/5
Beste Lay-z-spa jacuzzi

Goedkoopste aanbieders:

Productomschrijving:

De nummer één in het rijtje is een echte topper! De Lay-Z-Spa Helsinki biedt namelijk met zijn 180 bubbels plaats voor maar liefst 7 personen.

 

Door zijn dunne en tegelijkertijd sterke buitenwand neemt de jacuzzi niet veel plaats in beslag. Tegelijkertijd is de jacuzzi uitgerust met de innovatieve Freeze Shield technologie, hierdoor kunnen de onderdelen en het water niet bevriezen. Kortom: de ideale jacuzzi voor in de tuin voor alle seizoenen. Verder beschikt de Lay-Z-Spa Helsinki over een touchscreen aangedreven bedieningspaneel waarmee je de standen en de temperatuur kunt instellen. De jacuzzi kan een maximale temperatuur bereiken van 40°C en warmt met 1,5°C per uur op. Mocht je de jacuzzi een geruime tijd niet gebruiken of een paar dagen niet thuis zijn, dan is dat geen probleem! Je kunt namelijk de temperatuur tot wel 40 dagen vooruit plannen.

 

Verder is de Lay-Z-Spa Helsinki standaard uitgerust met alle benodigde accessoires zoals een spahoes, filter, chloordrijver en handpomp.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

7 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

170 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

1123 Liter

2. Lay-Z-Spa Miami

4.5/5

Productomschrijving:

De Lay-Z-Spa Miami is een van de populairste opblaasbare jacuzzi’s van dit moment. Daarom is het natuurlijk geen verrassing dat dit een van de best verkochte jacuzzi’s is op de markt.

 

De twee- tot vierpersoons jacuzzi heeft een luxe uitstraling en is eenvoudig op te zetten. Met maar liefst 120 bubbels en een maximum temperatuur van 40°C is het puur genieten in de wintermaanden. De jacuzzi heeft een opwarmingssnelheid van 1,5°C tot 2°C per uur en kan zelfs tot wel 40 dagen vooruit gepland worden. Zodra het watertemperatuur onder de 4°C komt, wordt de verwarming automatisch ingeschakeld door de Freeze Shield techniek. Hierdoor worden de onderdelen automatisch beschermd tegen bevriezing en kun je langer genieten van de jacuzzi. Verder is de jacuzziwand uitgerust met de duurzame Dura Beam constructie, hierdoor kan de Lay-Z-Spa Miami tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages.

 

Buiten alle voordelen wordt de jacuzzi ook nog eens standaard geleverd met spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en chloordrijver. Kortom: een koopje!

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

4 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

132 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

669 Liter

3. Lay-Z-Spa Havana

4/5

Goedkoopste aanbieders:

Productomschrijving:

Wat ons betreft is de Lay-Z-Spa Havana een van de meest comfortabele en veelzijdige opblaasbare jacuzzi’s van Lay-Z-Spa.

 

De Havana uitvoering biedt namelijk veel luxe voor zijn compacte klasse. De twee- tot vierpersoons jacuzzi biedt met zijn 120 bubbels en een maximum temperatuur van 40°C de ideale ontspanning. Het bedienen van de jacuzzi kan op verschillende manieren. Zo kun je door middel van de Wifi-module de jacuzzi via je telefoon, laptop en tablet bedienen of simpelweg via de display op de pomp en afstandsbediening. Verder ligt opwarmingssnelheid van de Havana net als bij alle andere modellen van Lay-Z-Spa rond de 1,5°C tot 2°C per uur. Door de stevige Dura Beam constructie en de Freeze Shield techniek is de jacuzzi bestendig tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages en bevriezingen.

 

Tot slot wordt de jacuzzi altijd standaard geleverd met spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en chloordrijver.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

4 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

132 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

669 Liter

4. Lay-Z-Spa Ibiza

4/5

Productomschrijving:

De eerste vierkante jacuzzi in het rijtje en zondermeer een van de ruimste in zijn prijsklasse.

 

De Lay-Z-Spa Ibiza is namelijk een heerlijke ruime jacuzzi dat geschikt is voor maximaal 6 personen. Met maar liefst 140 warme lucht aangedreven bubbels kun je dagelijks lekker ontspannen en relaxen. De Lay-Z-Spa Ibiza kan verwarmd worden tot een maximum temperatuur van 40°C en heeft een opwarmingssnelheid van 1,5°C tot 2°C per uur. Mocht je geen fan zijn om elke zomer de jacuzzi leeg te laten lopen en op te bergen, dan is de Ibiza uitvoering echt is voor jou. De jacuzzi is namelijk geschikt voor alle weersomstandigheden en is door de innovatieve Freeze Shield ook geschikt voor temperaturen onder de 4°C. Daarnaast maakt de opblaasbare jacuzzi gebruik van een power saving systeem, wat zorgt voor een automatisch gecontroleerde verwarming zonder extra energiekosten. De buitenwanden zijn uitgevoerd met de Dura Beam constructie. Hierdoor kan de Lay-Z-Spa Ibiza tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages.

 

Verder beschikt de jacuzzi standaard over een spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en een chloordrijver.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

6 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

132 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

778 Liter

5. Lay-Z Spa Hawaii

3.5/5

Productomschrijving:

De Lay-Z-Spa Hawaii mag wel de top 5 afsluiten, maar is daar in tegen zeker geen miskoop. De jacuzzi beschikt namelijk over 140 bubbels en 8 massagejets. Kortom: dé perfecte opblaasbare jacuzzi om in te relaxen.

 

De jacuzzi heeft een capaciteit voor 6 personen, zodat je het ultieme ontspanmomentje met meerdere mensen kunt delen. De opblaasbare jacuzzi is door zijn sterke constructie en innovatieve energiebesparingssysteem voor alle weersomstandigheden en seizoenen geschikt. Het energiebesparingssysteem is met een timer te regelen en kan tot wel 40 dagen vooruit gepland worden. Mocht je de jacuzzi toch tussendoor willen opruimen, dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Door de innovatieve constructie blijft de jacuzzi zijn vormbehoud behouden ongeacht hoe vaak het wordt afgebroken en op wordt gezet.

 

Verder hanteert de jacuzzi een maximum temperatuur van 40°C en warmt tussen de 1,5°C – 2°C per uur op. Tot slot beschikt de Lay-Z-Spa Hawaii standaard over een spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en een chloordrijver.

Plus- en minpunten

Kenmerken

Max. aantal personen

6 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

130 cm

Hoogte

71 cm

Inhoud

795 Liter

Gerelateerde lijsten

Best geteste opblaasbare spa's

JM

4 persoons

6 persoons

NetSpa

Intex

Lay-Z-Spa

Merken

Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken

JM