Lay-Z-Spa

Een nieuwe Lay-Z-Spa jacuzzi kopen? JacuzziMaster helpt je bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi! Met een groot assortiment in alle soorten, maten en merken helpen wij je graag bij het vinden van de perfecte Lay-Z-Spa jacuzzi.

VIND DE BESTE LAY-Z-SPA JACUZZI

Lay-Z-Spa is onderdeel van het bekende zwembadbedrijf Bestway. Bestway verkoopt al jarenlang opblaasbare zwembaden en sinds enkele jaren ook opblaasbare jacuzzi’s. Je kan gerust zeggen dat Bestway samen met Intex een van de grootste (opblaasbare) zwembaden en jacuzzi merken zijn op de markt. Lay-Z-Spa heeft een zeer groot assortiment in allerlei soorten en maten opblaasbare jacuzzi’s. Zo kun je kiezen uit een 4 of 8 persoons jacuzzi of uit een rond-, achthoekige of vierkantmodel.

Voordelen

Waarom een Lay-Z-Spa?

JM
Beste Lay-z-spa jacuzzi

Lay-Z-Spa jacuzzi voordelen

Goedkoper: Mocht je twijfelen over het aanschaffen van een jacuzzi of het simpelweg te duur vinden? Dan is een jacuzzi van Lay-Z-Spa de ideale oplossing! De opblaasbare jacuzzi’s van Lay-Z-Spa mogen wel goedkoper zijn, maar bieden bijna net zoveel comfort als een vaste jacuzzi. Daarentegen zijn de jacuzzi’s makkelijk te verplaatsen, op te zetten en af te breken. De jacuzzi’s zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasse, zo is de goedkoopste jacuzzi al verkrijgbaar vanaf €350. De prijs loopt op bij verschillende formaten, capaciteiten en specificaties.  

 

Eenvoudig & sterk: Alle Lay-Z-Spa jacuzzi’s worden meegeleverd met een handige pomp, waarmee je de jacuzzi al binnen 12 minuten hebt opgezet. Daarbij beschikken alle Lay-Z-Spa jacuzzi’s over een stevige Dura Beam en Dura Plus constructie. Door de sterke en duurzame Dura Beam constructie is de binnen- als buitenwand beschermd tegen mogelijke lekkages, UV-stralingen en stootjes. De Dura Plus constructie daarentegen zorgt voor optimale vormbehoud bij het op- en afbouwen van de jacuzzi.

Freeze Shield beveiliging: Alle jacuzzi’s beschikken over een Freeze Shield beveiliging. Dit super intelligente verwarmingssysteem verwarmt de jacuzzi automatisch bij een temperatuur van 4°C. Hierdoor voorkom je dat het water of de onderdelen bevriezen en de jacuzzi kapot gaat.

 

Comfortabel & heerlijk: Alle Lay-Z-Spa jacuzzi’s hanteren een maximum temperatuur van maar liefst 40°C, hierdoor kun je te allen tijde optimaal genieten van je jacuzzi. Ook beschikken alle opblaasbare jacuzzi’s van Lay-Z-Spa over heerlijke relax bubbels, waardoor je lekker kunt genieten van een ontspannen massage. Buiten de bubbels beschikken sommige modellen ook over massagejets, dit zijn krachtige stralen die het ontspannen nog beter maken.

 

Inclusief essentiële producten: Alle jacuzzi’s worden standaard geleverd met de benodigde producten om de jacuzzi optimaal te laten werken. Denk hierbij aan: een spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en een chloordrijver.

 

Geen tot weinig onderhoud: Alle jacuzzi’s worden geleverd met een filterpatroon en een chemische floater. Dit zijn de standaard producten die je zeker nodig hebt bij het schoonhouden van je opblaasbare jacuzzi. Verder moet er om een bepaalde periode de jacuzzi schoongemaakt worden. Hoe je dit precies doet en wat het beste is, lees je verder in dit artikel.

Technologie

Wat kan/heeft de Lay-Z-Spa?

JM
lay-z-spa-bediening

Bedieningspaneel

Alle opblaasbare jacuzzi’s van Lay-Z-Spa zijn uitgevoerd met een touchscreen aangedreven bedieningspaneel. Hierdoor kun je gemakkelijk standen selecteren en activeren vanuit de jacuzzi (ook al heb je natte handen). Het bedieningspaneel kan handmatig worden in- en uitgeklapt, zodat het niet snel kan afbreken en makkelijk geborgen kan worden. Alle bedieningspanelen beschikken over de functies: beveiliging, energiebesparende timer, snel verwarmingssysteem, temperatuur aanpassen, airjet-massagegsyteem en waterfiltratie. 

Freeze Shield Systeem

Door middel van het Freeze Shield Systeem kunnen de opblaasbare jacuzzi’s van Lay-Z-Spa zelfs in de winter gebruikt worden. Maar wat is nou precies een Freeze Shield en wat doet het precies? Simpelweg: de verwarming activeren zodra het dreigt te vriezen. Als het watertemperatuur onder de 4°C komt, wordt de verwarming automatisch ingeschakeld door middel van de Freeze Shield techniek. Hierdoor worden de onderdelen automatisch beschermd tegen bevriezing en kun jij langer genieten van de opblaasbare jacuzzi.

lay-z-spa-freeze-shield

Energiebesparing Systeem

Het is algemeen bekend dat opblaasbare jacuzzi’s echte stroomvreters zijn, echter heeft Lay-Z-Spa hier een oplossing voor gevonden. Alle Lay-Z-Spa jacuzzi’s zijn namelijk uitgerust met een energiebesparing systeem. Door middel van dit energiebesparingssysteem kun je tot wel 40 dagen van tevoren de warmte van de jacuzzi instellen. Wanneer de ingestelde tijd verstreken of aangebroken is zal het motorblok automatisch uit- of inschakelen, zodat overmatig energieverbruik wordt voorkomen. Je kan dus gerust even een paar dagen weg, zodat bij thuiskomst de jacuzzi weer op temperatuur is.

Dura Beam Constructie

Je kan ervoor kiezen om de Lay-Z-Spa jacuzzi het gehele jaar op te laten staan of het op te blazen en leeg te laten lopen wanneer je de jacuzzi nodig hebt. Door de stevige Dura Beam constructie maakt het voor de vormbehoud in ieder geval niks uit. Door de Dura Beam constructie blijft de jacuzzi ongeacht hoe vaak het wordt opgezet zijn optimale vormbehoud behouden. Hierdoor kun je optimaal genieten van je Lay-Z-Spa jacuzzi!

Uitvoeringen

Wat voor modellen heeft Lay-Z-Spa?

JM

Lay-Z-Spa Miami

De Lay-Z-Spa Miami is een van de best verkochte en daarmee tegelijkertijd de populairste opblaasbare jacuzzi van Lay-Z-Spa. De jacuzzi wordt gezien als een ideaal instapmodel voor degene die nog niet zo bekend zijn met opblaasbare jacuzzi’s. Het is namelijk kwalitatief gezien een zeer goedkoop model dat van alle gemakken is voorzien. Kortom: ideaal voor de beginnende bubbelaar!

 

Productbeschrijving Lay-Z-Spa Miami:

De twee- tot vier persoons jacuzzi is zeer eenvoudig op te zetten en heeft tegelijkertijd een luxe uitstraling. De 120 bubbels zorgen voor een aangename bubbelmassage. Het water kan verwarmd worden tot een temperatuur van maximaal 40°C met een opwarmingssnelheid van 1,5°C tot 2°C per uur. Zodra het watertemperatuur onder de 4°C komt, wordt de verwarming automatisch ingeschakeld door middel van de Freeze Shield techniek. Hierdoor worden de onderdelen automatisch beschermd tegen bevriezing en kun jij langer genieten van de opblaasbare jacuzzi. Het water verwarmen kan door de innovatieve spaverwarming tot wel 40 dagen vooruit gepland worden. De wanden zijn uitgevoerd met een stevige en duurzame Dura Beam constructie. Hierdoor kan de Lay-Z-Spa Miami tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages. Verder beschikt de jacuzzi standaard over een spahoes, spafilter en chloordrijver.

 

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw Lay-Z-Spa Miami? Bekijk hier eenvoudig de montagevideo van Bestway.

Lay-Z-Spa Palm Springs

De Lay-Z-Spa Palm Springs is net als de Miami uitvoering zeer intrek bij beginnende bubbellaars. Door zijn luxe uitstraling en sterke constructie is de Lay-Z-Spa Palm Springs ideaal voor zowel binnen als buiten.

 

Productbeschrijving Lay-Z-Spa Palm Springs

De twee tot zespersoons jacuzzi is zeer eenvoudig op te zette, namelijk maar liefst in 12 minuten! Door middel van een 360 graden jet-systeem met 120 bubbels geniet je dagelijks van je ontspannende zen-mommentje. Het water wordt net als alle andere jacuzzi’s van Lay-Z-Spa met een opwarminssnelheid van 1,5°C tot 2°C per uur verwarmd tot een maximum van 40°C. Kortom: dat wordt genieten geblazen! Buiten alle heerlijke luxe ontspanfuncties beschik de Lay-Z-Spa Palm Springs ook over een aantal luxe snufjes. Als het water namelijk een temperatuur heeft bereikt van 4°C schakelt de jacuzzi automatisch het ‘Freeze Shield’ systeem in. Dit wil zeggen dat de verwarming automatisch ingeschakeld wordt zodat het water en de onderdelen niet kunnen bevriezen. Hierdoor behoud de jacuzzi zijn kwaliteit en wordt er een langere levensduur gegarandeerd. Het water verwarmen kan door de innovatieve spaverwarming tot wel 40 dagen vooruit gepland worden. Je kan dus gerust even een paar dagen weg, zodat bij thuiskomst de jacuzzi weer op temperatuur is. De wanden zijn uitgevoerd met een stevige en duurzame Dura Beam constructie. Hierdoor kan de Lay-Z-Spa Palm Springs tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages. Verder beschikt de jacuzzi standaard over een spahoes, spafilter en chloordrijver.

 

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw Lay-Z-Spa Palm Springs? Bekijk hier eenvoudig de montagevideo van Bestway.

Lay-Z-Spa Helsinki

De Lay-Z-Spa Helsinki is een klasse apart. Dankzij zijn smalle wand en extra ruime binnenmaat van 170cm is de opblaasbare jacuzzi ideaal te gebruiken voor grote gezinnen en gelegenheden. De Lay-Z-Spa Helsinki is een van de grootste opblaasbare jacuzzi’s dat het geeft op de markt. Kortom: nodig je vrienden of vriendinnen uit om lekker samen te genieten van een ontspanmomentje!

 

Productbeschrijving Lay-Z-Spa Miami

Met maar liefst 180 bubbels zorgt de jacuzzi dat alle inzittende een optimale beleving hebben. De smalle wand van de Lay-Z-Spa Helsinki is uitgerust met drop stitch materiaal. Hierdoor heb je meer ruimte in de opblaasbare jacuzzi en neemt het minder ruimte in beslag. Mocht je een liefhebber zijn die graag in koude buitentemperaturen wilt genieten van de opblaasbare jacuzzi? Dan hoef je zeker niet bang te zijn dat de onderdelen bevriezen. De opblaasbare jacuzzi Lay-Z-Spa Helsinki is namelijk uitgerust met een Freeze Shield beveiliging. Het verwarminssysteem wordt automatisch ingeschakeld bij watertemperaturen onder de 4°C graden. Hierdoor worden de onderdelen automatisch beschermd tegen bevriezing en kun jij langer genieten van de opblaasbare jacuzzi. Alle mogelijke functies zijn makkelijk te bedienen met de touchscreen aangedreven bedieningspaneel. Zo kun je makkelijk vanuit de jacuzzi de verwarming bedienen en de bubbels aan- of uitzetten. De verwarming verwarmt 1,5°C graden per uur tot een maximale temperatuur van 40°C graden. Ook kun je de verwarming van de opblaasbare jacuzzi tot wel 40 dagen vooruit plannen. De Lay-Z-Spa wordt standaard geleverd met alle benodigde accessoires, zoals een spahoes, filter, chloordrijver en handpomp. Kortom: dé ideale uitgebreide, maar vooral grote opblaasbare jacuzzi in zijn klasse.

 

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw Lay-Z-Spa Helsinki? Bekijk hier eenvoudig de montagevideo van Bestway.

Gerelateerde lijsten

Best geteste opblaasbare spa's

JM

4 persoons

6 persoons

NetSpa

Intex

Lay-Z-Spa

Merken

Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken

JM