NetSpa jacuzzi

Een nieuwe NetSpa jacuzzi kopen? JacuzziMaster helpt je bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi! Met een groot assortiment in alle soorten, maten en merken helpen wij je graag bij het vinden van de perfecte NetSpa jacuzzi.

VIND DE BESTE NETSPA JACUZZI

De kans is groot dat je nog nooit gehoord hebt van het merk NetSpa. Dit is ook niet gek als je gaat kijken hoe kort NetSpa zich pas op de Nederlandse markt bevindt. NetSpa is onderdeel van de grote zwembadfabrikant Poolstar in Frankrijk, dat je misschien wel een belletje laat rinkelen. Poolstar is namelijk zeer bekend onder de zwembadliefhebbers en is al jarenlang toonaangevend in het produceren van zwembadaccessoires. Poolstar zag net als vele andere bedrijven de potentie in de opblaasbare jacuzzi’s en zijn ze na een tijdje ook zelf gaan produceren. En met succes! NetSpa is nu een toonaangevend merk in Frankrijk, Engeland, Spanje en is met een flinke opmars bezig in Nederland.

Voordelen

Waarom een NetSpa jacuzzi?

JM

Netspa jacuzzi voordelen

Hoge kwaliteit, laag in prijs: Kijkende naar alle opblaasbare jacuzzi fabrikanten, is NetSpa een van de goedkoopste alternatieven. Dit wil niet meteen zeggen dat de kwaliteit ook minder is. Sterker nog, NetSpa hanteert hoge kwaliteitseisen voordat ze een opblaasbare jacuzzi op de markt brengen. Mocht je dus twijfelen om een opblaasbare spa aan te schaffen en nog niet zeker weten of het wat voor je is? Dan biedt NetSpa de ideale opblaasbare spa’s om het ultieme relaxgevoel te ervaren.

 

Vele mogelijkheden & modellen: NetSpa jacuzzi heeft een zeer groot aanbod in verschillende soorten en maten opblaasbare spa’s. Zo kun je kiezen tussen een rond, vierkant of 8-hoekig model, waardoor er altijd een geschikte opblaasbare jacuzzi tussen zit. Buiten het grote aanbod in verschillende soorten opblaasbare spa’s, biedt NetSpa jacuzzi ook Vita Premium modellen aan. Dit zijn speciaal ontworpen modellen door NetSpa die bestaan uit 8 schuimdelen. Hierdoor hoef je de jacuzzi niet meer op te blazen, biedt het meer stevigheid en kan de spa niet meer lek raken. Tevens zijn de Vita Premium modellen de hoogste jacuzzi modellen op de markt, waardoor je een volledige massage in de rug en nek krijgt.  

Luxe modellen & uitstraling: NetSpa wil voortdurend innoveren in de opblaasbare jacuzzi markt, daarom hebben ze in 2017 nieuwe ‘Starline’ modellen op de markt gebracht. De Starline modellen zijn te herkennen aan de kunstleren buitenkant dat lijkt op een krokodillenprint. De kunst leren buitenkant geeft de opblaasbare NetSpa jacuzzi een zeer uniek uiterlijk en tevens ook nog eens een extra laag bescherming. Kortom, een win-winsituatie dus!

 

Antibacteriële functie: Buiten de luxe uitstraling van de nieuwe Starline modellen, beschikken de nieuwe modellen ook over een ‘’Bacti-Stop’’ filter. Deze Bacti-Stop filter houdt het water schoon en filtert alle bacteriën, schimmels en algen uit het water. Hierdoor behoudt het water een betere en hogere kwaliteit, waardoor het makkelijker is om bij te houden en het beter is voor de gevoelige huid.

 

Energiezuinig & duurzaam: NetSpa jacuzzi streeft ernaar om alle jacuzzi modellen zo duurzaam mogelijk te maken. Dit heeft geresulteerd dat alle modellen van NetSpa zijn uitgerust met een dikke PVC wand. Deze extra dikke wand zorgt voor een optimale isolatie, zodat het water in de spa langer op temperatuur blijft. Buiten de dikke PVC-wand om het water zo lang mogelijk warm te houden, beschikken de NetSpa jacuzzi’s ook over een energiezuinig Eco systeem. De spa verwarming stopt namelijk automatisch zodra het water op temperatuur is gebracht. Daarbij springt de motor pas weer aan als het water een temperatuur verschil heeft bereikt van 2°C van de ingestelde temperatuur.

 

Inclusief essentiële producten: Alle NetSpa jacuzzi’s worden standaard geleverd met de benodigde producten om de jacuzzi optimaal te laten werken. Denk hierbij aan: een spahoes met veiligheidsclips, grondzeil, 2 filter cartridges, reparatiekit en een DVD-handleiding.

Technologie

Wat kan/heeft de NetSpa jacuzzi?

JM

NetSpa bedieningspaneel

Alle opblaasbare jacuzzi’s van NetSpa zijn uitgerust met een handig digitaal paneel. Hiermee kun je gemakkelijk vanuit de jacuzzi alle standen bedienen (ook al heb je natte handen). Alle bedieningspanelen beschikken over de functies: beveiliging, filtersysteem, airjet-massagestysteem, temperatuur aanpassen en verwarmingssysteem.

NetSpa Starline modellen

NetSpa beschikt over verschillende modellen en uitvoeringen, zo hebben ze ook ‘Starline’ uitvoeringen. Deze uitvoeringen beschikken over een zeer sterke leren buitenkant dat voorzien is van een krokodillenprint. De leren buitenkant oogt niet alleen mooi, maar dient ook als een extra beveiliging tegen beschadigingen of lekkages. Kortom, een echte win winsituatie.

Bacti-Stop filter

Alle NetSpa jacuzzi’s beschikken over een Bacti-Stop filter. Deze Bacti-Stop filter heeft als unieke eigenschap dat de bacteriën, schimmels en algen in het water geneutraliseerd worden. Hierdoor blijft het water optimaal presteren en is het een stuk makkelijker om de jacuzzi schoon te maken. Ook is het bewezen dat schoon water beter is voor je huid, hierdoor riskeer je het krijgen van een geïrriteerde huid.   

Vita Premium modellen

Buiten de vele mogelijke opblaasbare jacuzzi modellen van NetSpa, beschikken ze tegenwoordig ook over opzetbare jacuzzi’s. De verplaatsbare jacuzzi’s bestaan uit 8 schuimdelen, waardoor het sterker en minder lek gevoelig is. De Vita Premium modellen zijn net als de opblaasbare modellen binnen 10 minuten opgezet en bieden zelfs nog wat extra massage. Do Vita Premium modellen zijn namelijk hoger, zodat je een volledige massage voor je nek en rug krijgt.

Uitvoeringen

Wat voor modellen heeft NetSpa?

JM

NetSpa Python

Op zoek naar een luxe alternatief voor een vaste jacuzzi? Dan is de NetSpa Python echt iets voor jou! Met zijn sterke en leuk uitziende leren krokodillenprint haal je een zeer luxe uitziende opblaasbare jacuzzi in huis. Niet alleen de uitstraling is zeer luxe, maar ook de functionaliteiten en gebruiksgemak mogen er zijn. Zo kun je vanuit de jacuzzi alle functionaliteiten besturen en genieten van dé ultieme massage. Kortom, echt een luxe aanrader!

 

Productbeschrijving NetSpa Python:

De NetSpa jacuzzi Python is van alle gemakken voorzien. De spa is namelijk uitgerust met een krachtig filter- en verwarmingssysteem waarmee je het hele jaar door optimaal kunt genieten. Met een capaciteit van 4 tot 6 personen inclusief een bubbelstand met 130 bubbels kun je zowel alleen of met een groepje lekker relaxen. De temperatuur van de opblaasbare spa is te verhogen tot maar liefst 42°C zodat je er altijd warmpjes bij zit. Alle standen zijn te bedienen via het digitale bedieningspaneel aan de jacuzzi, zodat je lekker kunt blijven zitten. Verder is de NetSpa Python uitgerust met een slimme en energiebesparende motor. De slimme motor past zelf de temperatuur aan bij de ingestelde warmte. Als namelijk het water 2°C onder de ingestelde warmte komt, warmt de NetSpa Python automatisch de jacuzzi weer op. Dit doet de NetSpa jacuzzi met ongeveer een snelheid van 1,5°C – 2,5°C per uur. Ook is het motorblok makkelijk los te koppelen, waardoor je het goed kunt schoonmaken. Mocht je de jacuzzi vaak willen op- en afbouwen? Dan is dit zo gebeurd. Met behulp van het zelfopblazend systeem staat de jacuzzi binnen 15 minuten! Ideaal dus om te verplaatsen of om snel mee te nemen en op te zetten. Verder is de NetSpa Python net als alle andere NetSpa jacuzzi’s uitgerust met een kinderslot, extra veiligheidsschakelaar, spahoes, Bacti-Stop filter, reparatiekit en een DVD-handleiding.

 

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw NetSpa Python? Bekijk hier eenvoudig de montagevideo van NetSpa.

NetSpa Aspen

De NetSpa Aspen is een betaalbare en compacte jacuzzi die in elke tuin past. Door zijn vierkante vormgeving kan de NetSpa jacuzzi gemakkelijk zonder veel plek in beslag te nemen in de tuin opgezet worden. Daarbij heeft de NetSpa Aspen een luxe uitstraling, waardoor het zeker het geld waard is! Kortom: de NetSpa Aspen is een zeer luxe en compacte opblaasbare jacuzzi zonder rare toeters en bellen.

 

Productbeschrijving NetSpa Aspen:

De NetSpa Aspen is door zijn compactheid met een diameter van 168cm ideaal voor kleinere tuinen. Daarbij is de opblaasbare spa met zijn vierkante vorm overal makkelijk neer te zetten. De opblaasbare jacuzzi kan worden opgewarmd tot maar liefst 42°C met een opwarmingssnelheid van 1,5°C – 2,5°C per uur. Met het bad verwarmd tot 42°C en ook nog eens 110 bubbeltjes ervaar je het ultieme spa momentje. Door het digitale bedieningspaneel schakel je gemakkelijk de verschillende functies als temperatuur, bubbels en filteren in of uit. De krachtige, maar tegelijkertijd ook energiebesparende motor kan het gehele bad binnen 30 tot 60 minuten filteren. Dit is zeer belangrijk als je geïrriteerde huid wil voorkomen en het water zolang mogelijk wil behouden. Het schoonmaken van een jacuzzi is daarom nog nooit zo eenvoudig geweest! Het enige wat je hoeft te doen is het schoonmaken van de motor en de filters. Ook dit gaat gemakkelijk, omdat de motor eenvoudig is los te koppelen. Mocht je de jacuzzi vaak willen op- en afbouwen? Dan is dit zo gebeurd. Met behulp van het zelfopblazend systeem staat de jacuzzi binnen 15 minuten! Ideaal dus om te verplaatsen of om snel mee te nemen en op te zetten. Verder is de NetSpa Aspen net als alle andere NetSpa jacuzzi’s uitgerust met een kinderslot, extra veiligheidsschakelaar, spahoes, reparatiekit en een DVD-handleiding.

 

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw NetSpa Aspen? Bekijk hier eenvoudig de montagevideo van NetSpa.

NetSpa Vita Premium

Geen fan van een opblaasbare jacuzzi, maar wel op zoek naar een makkelijk op -en afbouw spa? Dan is de NetSpa Vita Premium dé jacuzzi die je zoekt! De NetSpa jacuzzi bestaat namelijk uit schuimen onderdelen, waardoor het een zeer sterke constructie is dat niet lek kan gaan. Ook is de jacuzzi voor zowel binnen als buiten geschikt, zo kun je lekker afwisselen!


Productbeschrijving NetSpa Premium:

De NetSpa Vita Premium is een must-have voor elke tuin! In nog geen 30 minuten heb je de jacuzzi al opgezet. De wat hogere jacuzzi in vergelijking met de opblaasbare jacuzzi’s is ideaal voor het ultieme ontspanmomentje. Hierdoor zit je net wat meer ingedompeld in het water en ervaar je de massagejets ook nog eens wat beter. De schuimen wanden zorgen ervoor dat de jacuzzi goed geïsoleerd blijft, waardoor het water goed op warme temperatuur blijft. Net als alle andere jacuzzi’s van NetSpa beschikt de Vita Premium ook over een slimme en energiebesparende motorblok. Hierdoor werkt het verwarmingssysteem als zowel het filtersysteem optimaal. Het water kan namelijk verwarmt worden met 1,5°C – 3°C per uur, dit is ietwat sneller dan een opblaasbare jacuzzi. Alle functionaliteiten van de NetSpa Vita Premium zijn eenvoudig te bedienen met het digitale paneel aan de jacuzzi. De gehele jacuzzi bestaat uit een kunstlederen buitenkant van 8mm, wat zorgt voor een luxe uitstraling en stevigheid. Verder is de NetSpa Vita Premium net als alle andere NetSpa jacuzzi’s uitgerust met een kinderslot, extra veiligheidsschakelaar, spahoes, reparatiekit en een DVD-handleiding.


Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw NetSpa Vita Premium? Bekijk hier eenvoudig de montagevideo van Netspa.

Gerelateerde lijsten

Best geteste opblaasbare spa's

JM

4 persoons

6 persoons

NetSpa

Intex

Lay-Z-Spa

Merken

Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken

JM