Beste opblaasbare jacuzzi

Een nieuwe opblaasbare jacuzzi kopen? JacuzziMaster helpt je bij het vinden van de perfecte opblaasbare jacuzzi! Bekijk direct onze top 10.

VIND DE BESTE OPBLAASBARE JACUZZI

Beste opblaasbare jacuzzi: Top 10

De opblaasbare jacuzzi’s worden met de dag populairder en zijn zeer in trek. Opblaasbare jacuzzi’s zijn er namelijk in allerlei soorten en maten, zodat er voor ieder huishouden wel een geschikte opblaasbare jacuzzi is. Wil je namelijk energiekosten besparen? Kies dan voor een opblaasbare jacuzzi met goed geïsoleerde wanden. Of wil je een grote opblaasbare jacuzzi? Kies dan voor een 7-persoons jacuzzi, zodat je gezellig met een grote groep kunt relaxen. Specifiek op zoek naar een vierkante uitvoering? Neem dan eens een kijkje bij de beste vierkante opblaasbare jacuzzi’s. Nu hoor ik je al denken: welke opblaasbare jacuzzi past het beste bij mij en wat is de best geteste opblaasbare jacuzzi? Neem gerust een kijkje bij onze geselecteerde opblaasbare jacuzzi’s per segment. Wij testen namelijk alle soorten jacuzzi’s op de markt en maken hier een master selectie van.

1. Intex Pure Spa Bubble Therapy

5/5
Intex Pure Spa Bubble Therapy

Goedkoopste aanbieders:

Productomschrijving:

De Intex Pure Spa Bubble Therapy jacuzzi is de beste opblaasbare jacuzzi in zijn klasse. De rond gevormde jacuzzi is beschikbaar in een vier -en zespersoons uitvoering en is uitgevoerd met een verwarmde bubbelsysteem.

Door de krachtige motor inclusief filter- en verwarmingssysteem is de Intex Pure Spa Bubble Therapy van alle gemakken voorzien. Met de aan de rand gemonteerde bedieningspaneel kun je eenvoudig de bubbels in- en uitschakelen. Ook kun je via het bedieningspaneel instellen hoe warm de opblaasbare jacuzzi moet zijn. De Intex Pure Spa Bubble Therapy kan maar liefst 40°C graden worden met een buitentemperatuur van 4°C graden. Met het activeren van de filterstand, is het water binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd. De unieke sterke Fiber-Tech™ Technologie (polyestervezel constructie) garandeert de levensduur, de stabiliteit en het comfort. Hierdoor kun je ongerust leunen tegen de stevige buitenwand met optimaal vormbehoud.

De Intex Pure Spa Bubble Therapy wordt standaard geleverd met isolerende spacover met spahoes, grondzeil, 2 spafilters, chloordrijver en opbergtas.

Kenmerken

Max. aantal personen

4 of 6 persoons

Breedte (buitenmaat)

196 cm

Breedte (binnenmaat)

145 cm

Hoogte

71 cm

Inhoud

795 Liter

2. Lay-Z-Spa Helsinki

5/5

Productomschrijving:

De Lay-Z-Spa Helsinki is een van de grootste jacuzzi’s in zijn klasse. Dankzij de smalle wand is de breedte van de binnenmaat maar liefst 170cm. Hierdoor biedt de opblaasbare jacuzzi van Lay-Z-Spa Helsinkie ruimte voor maximaal 7 personen. Met 180 bubbels zorgt de opblaasbare jacuzzi van Lay-Z-Spa Helsinkie voor een heerlijke ontspanning, zodat iedereen heerlijk tot rust kan komen.

 

De smalle wand van de Lay-Z-Spa is uitgerust met drop stitch materiaal. Hierdoor heb je meer ruimte in de opblaasbare jacuzzi en minder eromheen. Verder beschikt de Lay-Z-Spa Helsinki over een touchscreen aangedreven bedieningspaneel die je eenvoudig kunt bedienen. Mocht je een liefhebber zijn die graag in koude buitentemperaturen wilt genieten van de opblaasbare jacuzzi? Dan hoef je zeker niet bang te zijn dat de onderdelen bevriezen. De opblaasbare jacuzzi Lay-Z-Spa Helsinki is namelijk uitgerust met een energiebesparend verwarmingssysteem.

Het verwarmingssysteem wordt automatisch ingeschakeld bij watertemperaturen onder de 4°C graden. Hierdoor worden de onderdelen automatisch beschermd tegen bevriezing en kun jij langer genieten van de opblaasbare jacuzzi. De verwarming verwarmt 1,5°C graden per uur tot een maximale temperatuur van 40°C graden. Ook kun je de verwarming van de opblaasbare jacuzzi tot wel 40 dagen vooruit plannen.

 

Verder is de Lay-Z-Spa Helsinki standaard uitgerust met alle benodigde accessoires zoals een spahoes, filter, chloordrijver en handpomp.

Kenmerken

Max. aantal personen

7 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

170 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

1123 Liter

3. Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe

4.5/5

Productomschrijving:

De opblaasbare jacuzzi’s van Intex staan bekend om zijn kwalitatieve en innovatieve modellen. De Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe is een perfect voorbeeld hiervan.

 

De vierkante jacuzzi is beschikbaar in een vier -en zespersoons uitvoering en is uitgevoerd met heerlijke massagestralen. Ook beschikt de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe over een zoutwatersysteem, zodat je geen chloor meer nodig hebt. Alle functies zijn gemakkelijk te bedienen met de nieuwe Wifi module. Hierdoor kun je vanaf je telefoon de jets, bubbels of het nieuwe filtersysteem bedienen. De bubbeltjes van de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe zijn verwarmd, waardoor er geen onnodige koude lucht in de spa komt. De opblaasbare jacuzzi verwarmt het water met 1-2°C per uur tot maximaal 40°C. Wanneer je het bad gefilterd wilt hebben kun je gebruik maken van het filtersysteem. Het water zal dan binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd zijn. Verder is het model uitgevoerd met hard water systeem, hierdoor wordt het water volledig kalk vrij gemaakt. De opblaasbare jacuzzi is voorzien van een sterke Fiber-Tech constructie. Dit zorgt voor een stevige buitenwand met optimaal vormbehoud.

De Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe wordt standaard geleverd met isolerende spacover met spahoes, grondzeil, 2 hoofdsteunen, 2 spafilters en een opbergtas.

Kenmerken

Max. aantal personen

4 of 6 personen

Breedte (buitenmaat)

218 cm

Breedte (binnenmaat)

168 cm

Hoogte

71 cm

Inhoud

1098 Liter

4. Lay-Z-Spa Miami

4.5/5

Productomschrijving:

De Lay-Z-Spa Miami is kwalitatief gezien een koopje voor een opblaasbare jacuzzi. De twee tot vierpersoons jacuzzi is eenvoudig op te zetten en heeft tegelijkertijd een luxe uitstraling.

 

De 120 bubbels zorgen voor een aangename bubbelmassage. Het water kan verwarmd worden tot een temperatuur van maximaal 40°C met een opwarmingssnelheid van 1,5°C tot 2°C per uur. Zodra het watertemperatuur onder de 4°C komt, wordt de verwarming automatisch ingeschakeld door de Freeze Shield techniek. Hierdoor worden de onderdelen automatisch beschermd tegen bevriezing en kun je langer genieten van de opblaasbare jacuzzi. Het water verwarmen kan door de innovatieve spaverwarming tot wel 40 dagen vooruit gepland worden. De wanden zijn uitgevoerd met een stevige en duurzame Dura Beam constructie. Hierdoor kan de Lay-Z-Spa Miami tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages.

Verder beschikt de jacuzzi standaard over een spahoes, spafilter en chloordrijver.

Kenmerken

Max. aantal personen

4 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

132 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

669 Liter

5. NetSpa Python

4.5/5

Productomschrijving:

De NetSpa Python is een chique achthoekige opblaasbare jacuzzi dat van alle gemakken is voorzien.

 

Door middel van een handige digitale bedieningspaneel zet je de bubbelstand eenvoudig aan. De NetSpa Python beschikt over 130 bubbeltjes en kan tot wel 42°C verwarmd worden. Door het zelfopblazend systeem kost het opzetten van de jacuzzi weinig tot geen moeite. Wel moet je net als bij vele jacuzzi’s even wachten totdat het water op temperatuur is. Het water verwarmt namelijk met een snelheid van 1,5-2,5°C per uur. De NetSpa Python wordt standaard geleverd met een krachtig motorblok. Het motorblok werkt energiebesparend en heeft slimme functies als een automatische temperatuurregeling. Buiten het slimme motorblok heeft de NetSpa Python ook een slimme display, waarmee je gemakkelijk kunt wisselen tussen de drie verschillende standen: verwarmen, masseren of filteren.

 

Verder wordt de NetSpa Python standaard geleverd met een grondzeil (standaard gemonteerd aan de onderkant), extra cover, spahoes, bacti-stop filter, reparatiekit en een dvd met handleiding.

Kenmerken

Max. aantal personen

6 personen

Breedte (buitenmaat)

185 cm

Breedte (binnenmaat)

145 cm

Hoogte

70 cm

Inhoud

850 Liter

6. Intex Pure Spa Greywood Deluxe

4.5/5

Productomschrijving:

Als je wilt genieten van veel bubbels in een ruim bad dan is de Intex Pure Spa Greywood Deluxe de perfecte opblaasbare jacuzzi.

 

Deze Intex jacuzzi is zowel beschikbaar in vier als in zespersoons uitvoering. Met de verwarmde bubbels en de meegeleverde Led-lamp kun je alleen of samen heerlijk in stijl relaxen. De Intex Pure Spa Greywood is een zeer luxe uitziende jacuzzi en is net als alle andere Intex modellen innovatief. Door middel van de Wifi-module kun je alle mogelijke functies bedienen via je telefoon, laptop en/of tablet. Hierdoor kun je zelfs op afstand de filterstand en verwarming inschakelen, zodat je bij thuiskomst direct kunt gaan relaxen. Buiten het bedienen van de opblaasbare jacuzzi met de Wifi-module, kun je de jacuzzi ook bedienen via het draadloze bedieningspaneel. De opblaasbare jacuzzi verwarmt het water met 1-2°C per uur tot maximaal 40°C. Wanneer je het bad gefilterd wilt hebben kun je gebruik maken van het filtersysteem. Het water zal dan binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd zijn. Verder is het model uitgevoerd met hard water systeem, hierdoor wordt het water volledig kalk vrij gemaakt. De opblaasbare jacuzzi is voorzien van een sterke Fiber-Tech constructie. Dit zorgt voor een stevige buitenwand met optimaal vormbehoud.

 

De Intex Pure Spa Greywood Deluxe wordt standaard geleverd met isolerende spacover met spahoes, Led-lamp (kleur), grondzeil, 2 hoofdsteunen, 2 spafilters, chloordrijver en een opbergtas.

Kenmerken

Max. aantal personen

4 of 6 personen

Breedte (buitenmaat)

216 cm

Breedte (binnenmaat)

165 cm

Hoogte

71 cm

Inhoud

1098 Liter

7. Lay-Z-Spa Havana

4/5

Productomschrijving:

Wat ons betreft is de Lay-Z-Spa Havana een van de meest comfortabele en veelzijdige opblaasbare jacuzzi’s van Lay-Z-Spa.

 

De Havana uitvoering biedt namelijk veel luxe voor zijn compacte klasse. De twee- tot vierpersoons jacuzzi biedt met zijn 120 bubbels en een maximum temperatuur van 40°C de ideale ontspanning. Het bedienen van de jacuzzi kan op verschillende manieren. Zo kun je door middel van de Wifi-module de jacuzzi via je telefoon, laptop en tablet bedienen of simpelweg via de display op de pomp en afstandsbediening. Verder ligt opwarmingssnelheid van de Havana net als bij alle andere modellen van Lay-Z-Spa rond de 1,5°C tot 2°C per uur. Door de stevige Dura Beam constructie en de Freeze Shield techniek is de jacuzzi bestendig tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages en bevriezingen.

 

Tot slot wordt de jacuzzi altijd standaard geleverd met spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en chloordrijver.

Kenmerken

Max. aantal personen

4 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

132 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

669 Liter

8. Lay-Z-Spa Ibiza

4/5

Productomschrijving:

De eerste vierkante jacuzzi in het rijtje en zondermeer een van de ruimste in zijn prijsklasse. De Lay-Z-Spa Ibiza is namelijk een heerlijke ruime jacuzzi dat geschikt is voor maximaal 6 personen. Met maar liefst 140 bubbeltjes ontspan je met één druk op de knop van een heerlijk relax momentje.

 

De bubbels zijn voorzien van warme lucht, waardoor je geen koelte ervaart bij het activeren van de bubbelmassage. De Lay-Z-Spa Ibiza kan verwarmd worden tot wel 40°C en heeft een opwarmingssnelheid van 1,5°C tot 2°C. Het water verwarmen kan door de innovatieve spaverwarming tot wel 40 dagen vooruit gepland worden. Verder hoef je zeker geen rekening te houden met bepaalde weersomstandigheden. De Lay-Z-Spa Ibiza  is namelijk geschikt voor alle weersomstandigheden en is door de innovatieve Freeze Shield ook geschikt voor temperaturen onder de 4°C. De Freeze Shield schakelt namelijk automatisch de verwarming aan onder de 4°C, zodat de onderdelen beschermd worden tegen bevriezing. Daarnaast maakt de Lay-Z-Spa Ibiza gebruik van een power saving systeem, wat zorgt voor een automatisch gecontroleerde verwarming zonder extra energiekosten. Buiten alle automatische ontzorgende functionaliteiten beschikt de Lay-Z-Spa Ibiza ook over een Dura Beam constructie. De wanden zijn namelijk uitgevoerd met een stevige en duurzame Dura Beam constructie. Hierdoor kan de Lay-Z-Spa Ibiza tegen mogelijke stootjes, UV-stralingen en lekkages.

 

Verder beschikt de jacuzzi standaard over een spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en een chloordrijver.

Kenmerken

Max. aantal personen

6 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

132 cm

Hoogte

66 cm

Inhoud

778 Liter

9. NetSpa Aspen

4/5

Productomschrijving:

De NetSpa Aspen is een compacte jacuzzi dat geschikt is voor maximaal 4 personen. Door de compactheid en de vierkante vorm past de NetSpa Aspen perfect in kleinere tuinen.

 

De jacuzzi is voorzien van een krachtige filter- en verwarmingssysteem dat eenvoudig bediend kan worden met de digitale display. Ook kun je via de digitale display instellen of je wel of geen bubbels wilt hebben. Zo kun je buiten het relaxen met de 110 bubbels ook relaxen in een bad van een maximum temperatuur van 42°C. Verder is de digitale display uitgerust met verschillende standen als verwarmen, masseren en filteren. De NetSpa Aspen verwarmt het water met een snelheid van 1,5°C tot 2°C en kan de jacuzzi binnen de 30 tot 60 minuten volledig filteren. Buiten de krachtige filter- en verwarmingssysteem beschikt de NetSpa Aspen ook over een energiebesparend motorblok. Door de energiebesparende motorblok wordt de temperatuur in de opblaasbare jacuzzi automatisch geregeld.

 

De NetSpa Aspen wordt standaard geleverd met een spahoes, grondzeil, 2 filter cartridges, reparatiekit en een handleiding met dvd.

Kenmerken

Max. aantal personen

4 personen

Breedte (buitenmaat)

168 cm

Breedte (binnenmaat)

128 cm

Hoogte

70 cm

Inhoud

700 Liter

10. Lay-Z Spa Hawaii

3.5/5

Productomschrijving:

De Lay-Z-Spa Hawaii is een formidabele afsluiting van de top 10 opblaasbare jacuzzi’s. Met maar liefst 140 bubbels en 8 massagejets is de Lay-Z-Spa Hawaii dé perfecte jacuzzi om in te ontspannen.

 

Met een capaciteit van maximaal 6 personen kun je het ontspanmomentje met meerdere mensen delen. Door de sterke en duurzame Dura Beam constructie is de binnen- als buitenwand beschermd tegen mogelijke lekkages, UV-stralingen en stootjes. Bij het opruimen en het weer opzetten van de spa blijft de Lay-Z-Spa Hawaii door de sterke constructie zijn vormbehoud behouden. Maar als je de jacuzzi heel het jaar door buiten wilt laten staan is dit natuurlijk ook geen probleem. De opblaasbare jacuzzi beschikt namelijk over een innovatief energiebesparend verwarmingssysteem. Het verwarmingssysteem wordt automatisch ingeschakeld bij een buitentemperatuur van 4°C. Hierdoor kunnen de onderdelen niet bevriezen, waardoor je langer kunt genieten van de jacuzzi. Het energiebesparend verwarmingssysteem is met een timer te regelen en kan tot wel 40 dagen vooruit gepland worden. De jacuzzi hanteert een maximum temperatuur van 40°C en warmt tussen de 1,5°C -2°C per uur op.

 

Verder beschikt de jacuzzi standaard over een spahoes met veiligheidsclips, spafilter type VI, reparatiekit en een chloordrijver.

Kenmerken

Max. aantal personen

6 personen

Breedte (buitenmaat)

180 cm

Breedte (binnenmaat)

130 cm

Hoogte

71 cm

Inhoud

795 Liter

Gerelateerde lijsten

Best geteste opblaasbare spa's

JM

4 persoons

6 persoons

NetSpa

Intex

Lay-Z-Spa

Merken

Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken

JM