Opblaasbare jacuzzi winter

Kan een opblaasbare jacuzzi in de winter buiten?

Ja natuurlijk! Het gebruik van een opblaasbare jacuzzi in de winter is een extra bonus voor een rustgevend gevoel. Het heeft zowel fysieke als mentale voordelen. Sommige mensen ervaren de winter als een sombere tijd van het jaar, dit beïnvloed je stemming en welzijn heel de winter lang. Even genieten in je opblaasbare jacuzzi is daarom echt een must voor je mentale en fysieke welzijn. 

5 voordelen van het gebruiken van een opblaasbare jacuzzi in de winter

Welzijn en mindfulness

Ontspannen in een opblaasbare jacuzzi geeft een heerlijk gevoel van vernieuwing en rust. De wintermaanden brengen een hele reeks kwaaltjes, ziektes en zelfs stress met zich mee. Ook weten we allemaal dat Kerstmis en Nieuwjaar drukke periodes zijn, dit kan op ten duur zijn tol eisen. Tijd nemen en jezelf de kans geven om te ontspannen is belangrijk voor je algemene welzijn en ook voor je mindfulness.

Boost voor je immuunsysteem

Nu meer dan ooit wil iedereen op zoveel mogelijke manieren voor zichzelf zorgen om fit en gezond te blijven. Ontspannen in een opblaasbare jacuzzi kan je immuunsysteem een serieuze boost geven. Het warm water en de stoom zijn een fantastische manier om verstoppingen in je neus te verlichten en je bloedsomloop te verbeteren.

De Lay-Z-Spa Hawaii brengt als het ware een persoonlijke masseur naar je huis! Met zowel..
De Lay-Z-Spa Ibiza is groots in alle opzichten! Ruim genoeg voor 4 tot 6 personen,..
Het idee om na een lange werkdag lekker te ontspannen in je tuin of op..
Ben je op zoek naar de ultieme manier om te ontspannen en dat in je..
De Lay-Z-Spa Miami is een echte favoriet dankzij zijn aantrekkelijke prijs en grote populariteit! Snel..
De Lay-Z-Spa Helsinki valt op door zijn speciale constructie met slanke wanden, wat resulteert in..
Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe - 6 persoons
Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe - 4 persoons
Intex Pure Spa Greywood Deluxe - 4 personen
Intex Pure Spa Bubble Therapy - 6 persoons
Intex Pure Spa Greywood Deluxe - 6 personen
Intex PureSpa Bubble Therapy - 4 persoons

Gezondere huid

Het koude weer kan onze huid een pak slaag geven, maar regelmatig gebruik van de jacuzzi in de winter kan leiden tot een gezondere huid. Stoom en warm water zijn al heel lang een behandeling voor de huid. Ze helpen de poriën in je huid te openen zodat je alle onzuiverheden kunt wegspoelen, wat op lange termijn leidt tot een gezondere huid. Ook verhoogt het de bloedcirculatie, wat uitstekend is voor de elasticiteit.

Vergelijkbaar met lichaamsbeweging

De meesten onder ons hebben de neiging om op koude dagen (…en maanden!) niet aan lichaamsbeweging te doen, omdat een rondje hardlopen of fietsen best moeilijk is bij vriestemperaturen. Zoals eerder gezegd, kan het gebruik van een jacuzzi voordelen bieden die vergelijkbaar zijn met lichaamsbeweging. Je kan dus wel een pauze inlassen in de winter, maar je kan je opblaasbare jacuzzi gebruiken om dezelfde voordelen te halen als een wandeling van 30 minuten.

Hydrotherapie bij koud weer

Onderzoek toont aan dat hydrotherapie in warm water het stresshormoon cortisol kan verminderen. Of na een dagje skiën of andere winterse buitenavonturen kan een sessie in de jacuzzi helpen bij het herstel van pijnlijke spieren. Maar je hoeft niet op de piste te staan om de voordelen van hydrotherapie bij koud weer te voelen met een opblaasbare jacuzzi in je huis.

Merken

Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken

JM