JacuzziMaster

Vind hier ons groot assortiment van onze opblaasbare jacuzzi's

BEKIJK ONS ASSORTIMENT MET DE GOEDKOOPSTE AANBIEDERS

Opblaasbare jacuzzi, spa en bubbelbad

Haal de ware luxe van een spa gemakkelijk in huis met een opblaasbare spa. Met een jacuzzi geef je je eigen tuin, balkon of dakterras een flinke upgrade. Laat jezelf lekker verwennen in een warm bad met bubbels of masseer je rug met de massagestralen. JacuzziMaster is de specialist in het testen en selecteren van de beste opblaasbare jacuzzi’s op de markt. Met een groot aanbod in opblaasbare spa’s zit er altijd een geschikte jacuzzi bij. Zoek je een grote jacuzzi? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze pagina over de best geteste opblaasbare jacuzzi voor 6 personen. Of ben op zoek naar een wat compactere en kleinere spa? Neem dan eens een kijkje in onze top 5 van de beste jacuzzi’s voor 4 personen.

Waarom een opblaasbare jacuzzi?

Met een opblaasbare spa haal je als het ware de spa naar je huis. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door heerlijke warme bubbels die ook nog eens verwarmd zijn. Wie wil dat nou niet? Daarvoor hoef je tegenwoordig geen dure jacuzzi te kopen of een abonnement af te sluiten bij de plaatselijke spa. Met één druk op de knop pomp je gemakkelijk de jacuzzi op, waarna je alleen nog maar het water erin hoeft te laten. En voilà, je eigen spa in je achtertuin of balkon. Daarbij kun je de opblaasbare spa zolang laten staan als je wil, ook in de winter. Door middel van bijpassende spa hoes blijft het water warm en komt er geen vuiligheid in het bad.

Waar moet je op letten bij het kopen van een opblaasbare spa?

Wil je een opblaasbare jacuzzi kopen? Maar weet je nog niet waar je allemaal op moet letten? Wij hebben alle jacuzzi’s voor je getest en een passende selectie gemaakt.

 

Allereerst is het belangrijk dat je voor jezelf nagaat hoe groot de jacuzzi moet zijn. Ben je namelijk van plan om er met meerdere mensen in te relaxen? Of vind je het juist fijn om er alleen in te zitten? Daarbij neemt een grote spa natuurlijk ook meer plaats in beslag dan een kleinere uitvoering.

 

Een volgende cruciale keuze is of je jets wilt in de spa. Alle jacuzzi’s hebben bubbelfuncties die heerlijke ontspanning bieden. Maar ben je op zoek naar een specifieke massage? Kies dan voor een spa met jets of meerdere massageprogramma’s.

 

Verder zijn er extra functies die het gebruiksgemak vergroten. Sommige spa’s bevatten een ingebouwd zoutwatersysteem voor eenvoudig onderhoud, terwijl andere opblaasbare jacuzzi’s op afstand via een app bedient kunnen worden.

 

Tot slot kun je natuurlijk een voorkeur hebben voor een bepaald merk. Heb je thuis een Intex zwembad en heb je daarbij ook verschillende accessoires? Soms kun je deze ook combineren met een Intex jacuzziLay-Z-Spa is daarentegen een merk van Bestway dat eveneens ook veel opblaasbare zwembaden verkopen. Ga voor jezelf na waar je in het verleden goede ervaringen mee gehad hebt, om zo de keuze nog makkelijker te maken.

Verschillende soorten opblaasbare spa's

We begrijpen dat je tegenwoordig door de bomen het bos niet meer ziet. Door het grote aanbod op de markt in verschillende soorten en maten, wordt de keuze van het kopen van een opblaasbare spa niet makkelijker gemaakt. Zo kun je kiezen uit verschillende formaten als een 4-persoons of een 6-persoons jacuzzi. Daarbij heb je ook nog eens verschillende merken als Intex, NetSpa, Lay-z spa en ga zo maar door. Om de keuze voor jou gemakkelijker en overzichtelijker te maken hebben we verschillende ‘top-lijsten’ aangemaakt. In deze lijsten hebben we per categorie de best passende hottubs uitgelicht:

Onze toplijst voor 4 personen

Voor velen van ons kan het vaak een gedoe zijn om een grote vaste jacuzzi aan te schaffen. Het neemt namelijk snel veel ruimte in beslag en vereist ook nog eens veel onderhoud. Door te kiezen voor een 4-persoons opblaas spa vermijd je de aanschaf van een grote opblaasbare jacuzzi en heb je minder onderhoud. De meeste kleine opblaasbare jacuzzi’s zijn compact en kunnen in elke tuin of huis worden gebruikt. Om je te helpen, hebben we een top 5 samengesteld.

button-4-persoons-opblaasbare-jacuzzi

Onze toplijst voor 6 personen

Ben je op zoek naar een grote jacuzzi, maar mis je de flexibiliteit om het gemakkelijk op te kunnen bergen? Dan is een opblaas jacuzzi voor 6 personen de perfecte oplossing, waardoor je net als bij een normale spa samen kunt genieten van de ontspannende momenten in je eigen tuin. Om de keuze wat gemakkelijker te maken hebben we voor je een top 6 samen gesteld.  Door het grondig testen van verschillende jacuzzi’s en het evalueren van hun voor- en nadelen, proberen we de keuze net iets eenvoudiger te maken.

Intex spa's

Ben je op zoek naar een Intex spa, maar weet je niet waar je op moet letten? Om je keuze wat gemakkelijker te maken hebben we alle Intex jacuzzi’s van de Intex Pure Spa therapy tot de Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe vergeleken. Bekijk onze toplijst met alle voor- en nadelen van de verschillende Intex modellen. 

Bestway Lay-z spa

Lay-z spa is onderdeel van het bekende zwembad en accessoires merk Bestway. Door het grote assortiment en vele mogelijkheden van de opblaasbare bubbelbaden heeft Lay-z-spa voor ieder wat wils. Kies uit verschillende bubbelbad modellen voor 2-4 personen of 7 personen en uit de verschillende vormen van een rond-, achthoekig- of vierkant model.

Onderhoud en het schoonhouden van een opblaasbaar bubbelbad

Als je van een bubbelende ervaring wilt genieten, is schoon water essentieel. Drie elementen spelen hierbij een belangrijke rol.

 

De filterpomp is een integraal onderdeel van elke opblaasbare spa. Deze pompunit bevat een cartridge filterpomp die al het vuil uit het water filtert, zelfs de kleinste deeltjes. De filtercartridge vangt het vuil op en is schoon te spoelen of te vervangen. Door continu te circuleren, houdt de pomp het water in beweging, waardoor algen, schimmels en bacteriën minder kans krijgen om te gedijen. Het is aan te raden de filterpomp constant te laten draaien voor optimaal filtratie en een voortdurende waterbeweging. Vervang de filtercartridge om de 3 à 4 dagen om watervervuiling te voorkomen. Bij aanschaf van een opblaasbare jacuzzi worden meestal twee filtercartridges meegeleverd, maar het is handig om extra cartridges bij te bestellen.

 

Een tweede belangrijk aspect is het gebruik van chloor of een zoutwatersysteem. Stilstaand water, vooral warm water, kan algen, schimmels en bacteriën laten groeien. Om dit te voorkomen, is desinfectie essentieel. Chloortabletten in een chloordrijver die in het water drijft, zijn gebruikelijk bij opblaasbare jacuzzi’s met bubbelfuncties. Dit zorgt voor regelmatige en nauwkeurige chloortoevoeging. Luxere modellen hebben vaak een ingebouwd zoutwatersysteem. Dit systeem zet toegevoegd zout om in chloride, dat bacteriën doodt en het water ontsmet. Het zoutwatersysteem werkt vergelijkbaar met chemisch zwembadchloor, maar is geur- en smaakloos en irriteert niet.

 

Als derde punt vereist het onderhoud van de opblaasbare spa ook handmatige schoonmaak. Een schepnetje helpt bij het verwijderen van bladeren en takjes uit het water, terwijl borstels, sponzen of scrubhandschoenen handig zijn voor het reinigen van de wanden. Voor de bodem is een kleine zwembadstofzuiger ideaal om vuil en zand eenvoudig te verwijderen. Met eenvoudige reinigingsmiddelen is het onderhoud zo geklaard.

 

Meer weten over het schoonmaken en onderhouden van je hottub? Lees dan hier onze uitgebreide blog.

De Lay-Z-Spa Hawaii brengt als het ware een persoonlijke masseur naar je huis! Met zowel..
De Lay-Z-Spa Ibiza is groots in alle opzichten! Ruim genoeg voor 4 tot 6 personen,..
Het idee om na een lange werkdag lekker te ontspannen in je tuin of op..
Ben je op zoek naar de ultieme manier om te ontspannen en dat in je..
De Lay-Z-Spa Miami is een echte favoriet dankzij zijn aantrekkelijke prijs en grote populariteit! Snel..
De Lay-Z-Spa Helsinki valt op door zijn speciale constructie met slanke wanden, wat resulteert in..
Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe - 6 persoons
Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe - 4 persoons
Intex Pure Spa Greywood Deluxe - 4 personen
Intex Pure Spa Bubble Therapy - 6 persoons
Intex Pure Spa Greywood Deluxe - 6 personen
Intex PureSpa Bubble Therapy - 4 persoons

Wat kost een opblaasbare jacuzzi aan stroom?

Een opblaasbare bubbelbad aanschaffen kost natuurlijk al geld, maar hoeveel geld ben je kwijt aan stroom als je de spa gebruikt? Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen.

 

De jacuzzi verbruikt elektriciteit via verschillende onderdelen: de filterunit reinigt het water, het verwarmingselement houdt het water op de gewenste temperatuur en er is energie nodig voor bubbels of massagestralen. Het exacte stroomverbruik van een opblaasbare jacuzzi is moeilijk vast te stellen, maar bij normaal gebruik ligt het gemiddelde verbruik tussen de 5 en 15 kilowatt per dag. Over het algemeen, bij temperaturen boven de 15°C, kan worden geschat dat het dagelijkse stroomverbruik van een bubbelbad rond de € 1,50 ligt (afhankelijk van de energieprijzen).

 

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, hebben 10 handige manieren voor je op een rijtje gezet in onze blog.

Gerelateerde lijsten

Best geteste opblaasbare spa's

JM

4 persoons

6 persoons

NetSpa

Intex

Lay-Z-Spa

Merken

Grote jacuzzi merken op de markt die we onderzoeken

JM